Shopbeoordeling 4.6/5

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • Levering aan huis of afhalen* 
  • Veilig betalen met Bancontact, Paypal of creditcard

LUXE LEDERLOOK IN LIMITED EDITION.

Wereldwijd zijn er slechts 500 van elke tint gemaakt.

ROCK JE KEUKEN.

Onze populaire Bo Touch Bin ziet er beter uit dan ooit in een nieuwe stoere outfit van Dutchdeluxes. De nieuwe ‘jas’ is handgemaakt van topkwaliteit vegan leer in warm Cognac of sterk Espresso met dubbele stiksels voor een extra stoere, authentieke look.

WARM COGNAC.

Cognac straalt glamour en verfijning uit, in tegenstelling tot de meeste andere kleuren bruin. Het heeft een aardse en herfstachtige tint met een gevoel van rijkdom en luxe. Combineer cognac met een lichtere kleur zoals ecru of met andere bruintinten.

BOLD ESPRESSO.

Je kunt de gebrande koffiebonen bijna ruiken en het gesis van de espressomachine horen. De bruine kleur is diep en rijk, zo donker dat het bijna zwart lijkt. Espresso is perfect voor warme, gezellige en enigzins moderne huizen.

MAAK AFVAL MOOI.

Bo Touch Bin door Dutchdeluxes bewijst dat een afvalemmer een prachtige aanvulling voor je interieur kan zijn. En dat praktisch ook mooi kan zijn! Met haar vier elegante pootjes is Bo mooi en handig. De twee binnenemmers van 11 en 23 liter zijn ideaal voor afval scheiden.

COLLECTOR'S ITEM.

Maar 2 x 500 van deze afvalemmers kregen een leren jack en dat maakt ze nóg specialer. Elke Bo wordt geleverd met een echtheidscertificaat met het persoonlijke nummer van je Bo. Wees er snel bij als je een van deze fantastische collector’s items in handen wilt krijgen!

Twijfel je toch nog aan de Bo? Wij hebben alle prullenbakken nog eens op een rijtje gezet zodat jij je ideale vuilnisbak kunt vinden.
Of bekijk deze tips die je kunnen helpen bij het vinden van de perfecte prullenbak voor in jouw huis.