• Compleet assortiment
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Veilig betalen met Creditcard, Ideal, PayPal of Klarna

85% VAN DE OUDERS WIL MEER CONTACT MET HUN KINDEREN.

Wat dacht je ervan om dat te combineren met de afwas?

 

Wat is jouw doel in het leven?…

Analoog contact neemt steeds meer af. Ouders met drukke agenda's en kinderen geboren in het digitale tijdperk ervaren dit het meest. Samen tekenen, verstoppertje spelen of een schermloze dag of avond beleven gebeurt steeds minder. Direct
contact met je kinderen heb je helaas minder. Een digitale detox zou de oplossing kunnen zijn.

85% van de ouders wil graag meer contact met hun kinderen in het huidige digitale tijdperk. Wij stellen voor om samen de afwas te doen...
Daar helpen we graag bij:
- HOE
- TIPS
- PRODUCTEN

SOAP SERIE.

Een opgeruimde keuken geeft structuur en maakt je hoofd leeg. Een opgeruimde keuken begint bij de afwas. En de afwas geeft ruimte voor quality time met een geliefde. Dus, met wie doe jij de afwas?

De afwas kan opgedeeld worden in twee taken: afwassen en afdrogen. Dit moedigt aan om samen de afwas te doen en samen in de keuken te staan en te werken aan de klus totdat het klaar is. Je bent bezig met een mooie samenwerking. Deze samenwerking versterkt de verbinding tussen jou en de persoon waarmee je de afwas doet.

Mis je het directe contact met je kinderen, vraag ze voor de afwas en maak er iets leuks van!

AFWASBORSTELS KLAAR? START!

Één is voldoende
Twee ingrediënten die in water gekookt moeten worden? Bespaar op pannen! Kook de ingrediënten in één pan. Mochten ze een andere kooktijd hebben, dan voeg je degene met de kortste kooktijd later toe. Dit bespaart weer op je afwas.
Goed begin
Een goed begin is het halve werk, zo ook met de afwas. Zet de vaat op de juiste volgorde voordat je begint. Eerst glas en bestek, dan de borden en op het laatst de pannen. Glas wordt extra helder door het warme en zuivere water, en bestek krijgt glans.
Hergebruiken
Gebruik hetzelfde glas de hele dag door. Je drinkt een glas water in de ochtend. Een paar uur later heb je zin in fris. En bij het avondeten lust je ook wel een glaasje fris. Door hetzelfde glas te gebruiken, bespaar je zo'n twee tot drie glazen bij de afwas.

IK WIL MEER TIPS

 

AFWASHULPJE.

 
Afvalbakje
Inhoud: 3L. Kleuren: grijs of mint. Prijs vanaf: €17.95.

AFVALBAKJE
ETD
ETD
ETD
ETD
Afdruiprek & afdruipmat
Maat: large of small. Materiaal: microvezel, siliconen of aluminium. Kleuren: donker grijs, licht grijs of mint. Prijs vanaf: €17.95.

AFDRUIPREK & AFDRUIPMAT
Afwasborstel
Kleuren: grijs of mint. Prijs vanaf: €7.95

AFWASBORSTEL
ETD
ETD
ETD
ETD
Sponsdoekjes & schoonmaakdoekjes
Kleuren: donker grijs, licht grijs of mint. Prijs vanaf: €1.95.

SPONS- & SCHOONMAAKDOEKJES
Aanrechtbakje
Maat: 11.5x19x8.5 cm. Kleuren: grijs of mint. Prijs vanaf: €12.95.

AANRECHTBAKJE

ALLE AANRECHTACCESSOIRES
ETD
ETD

MEER TIPS.

Houd schoon
Voorkom dat etensresten in de afvoer van de gootsteen terecht komen. Dit belast het milieu behoorlijk. Hetzelfde geldt voor vet. Het kost veel energie om etensresten en gestold vet uit water te filteren.

Tijd management
Laat de schone vaat drogen aan de lucht in een droogrekje. Dit bespaart tijd en was (je vaatdoeken blijven schoon). En dat scheelt weer in de milieubelasting en energie.
Afwasdisco
Zet je favoriete afspeellijst op. Zing mee. Dans een beetje. En ga door met de afwas. Dit maakt de afwas iets dragelijker. Wil je het écht groots aanmaken? Tover de keuken om tot disco en nodig het hele gezin uit.

Aangekoekt
Is er iets aangebrand? Geen paniek, die pan krijg je nog wel schoon. Ook zonder flink te schrobben. Vul de pan met koud water en drie eetlepels zout. Laat het een nachtje staan en breng het de volgende dag aan de kook. Je pan is binnen no-time weer schoon.
Milieu
Probeer een milieuvriendelijk afwasmiddel. Kies voor een afwasmiddel waar minder van nodig is, of een met veel biologische ingrediënten. Een goed, milieubesparend alternatief is het toevoegen van azijn. 50% azijn, 50% afwasmiddel.