7 Tips om dat relaxte zomergevoel vast te houden

De zomer maakt plaats voor het gewone gezinsgedoe. Terug naar school, weer aan het werk, terug naar de wekker zetten en geen sterrennachten buiten meer... Mis je dat vrije, zwoele zomergevoel ook al? Met deze houd je toch je zonnige humeur vast, zelfs als de herfst begint.

1 Mealprep in het weekend

Ben je die laatste mooie avonden liever buiten, dan binnen in je keuken? Wil je dat relaxte zomergevoel vasthouden? Bereid maaltijden in het weekend, dan heb je doordeweeks in no time het eten op tafel! In deze blog over mealprepping laten we je zien hoe je dat doet. Bonustip voor maximaal voorbereidingssucces - zorg ervoor dat je de tools hebt om alles uit een kooksessie te halen. Zorg dus voor voldoende potten, pannen en snijplanken, wat tijd- en ruimtebesparende tools en genoeg potten en bewaarbakjes om je culinaire creaties in te bewaren. Een goede reden om jezelf te trakteren op onze Tasty+ tools en mooie bewaardozen!

2 Kleren klaar

Voelt het alsof je wekker altijd veel te vroeg afgaat? Trakteer jezelf op een paar extra minuten in bed door de avond ervoor je outfit te kiezen. Hang je setje aan ons fantastische Linn-kledingrek  om te zien hoe items bij elkaar staan en om ze kreukvrij houden. Met een vest of legging kun je je favoriete zomerkleding dragen, zelfs als het wat frisser is.

3 Zing de zomer

Dat ene nummer dat je aan je vakantie doet denken, die track die je bij die barbecue hoorde, of toen je ging zwemmen... Muziek is een geweldige manier om je favoriete zomerherinneringen weer tot leven te brengen. Aan de slag met een zonnige afspeellijst dus! Zet een koptelefoon op en dans rond je droogmolen terwijl je de was ophangt, zing jezelf door de strijk en kweel tijdens het koken voor een zonnige stemming. #enjoythedoing

4 Smaak van de zomer

Houd de smaak van de zomer levend - kweek, stek of hergroei je eigen kruiden. Munt bijvoorbeeld. Of je favoriete Italiaanse kruiden, zodat je je vakantiegerechten opnieuw kunt maken. Ontdek hoe je groenten en kruiden gemakkelijk kunt laten groeien vanuit restjes. Klik hier en lees meer over onze ReGrow-kit!

5 Ga erop uit

Sip dat de zomer voorbij is en je binnen moet blijven? Hoeft niet! Je kunt meer buiten doen dan je denkt. Zoals strijken of je maaltijden voorbereiden. Ook leuk: neem je Nic-broodtrommel mee voor een lunch in picknickstijl. Zolang het niet regent, kun je naar buiten. En dat geldt ook voor je wasgoed - droog je was buiten aan een Brabantia droogmolen en geniet extra van die heerlijke geur van schone was.

6 Lok jezelf

Moeite met opstaan? Een ochtendritueel waarvoor je wel wakker wilt worden, maakt het veel makkelijker om vroeg uit bed te komen. Dus, wat dacht je van een ochtendyoga-routine? Een ochtendrun? Een uitgebreide douche of een droomontbijt? Een beetje me-time helpt je om makkelijker de ochtendspits thuis door te komen! Plan voor een echt ontspannen ochtend voldoende tijd voor het ontbijt en om je klaar te maken, vooral als je kinderen hebt.

7 Vind je happy place

Kalm blijven is makkelijker in een nette omgeving. Met een opgeruimde slaapkamer en badkamer maak je van je huis een happy place. Voorkom uitpuilende kasten en bergen kleren op stoelen door een mooi kledingrek zoals onze Linn neer te zetten om je kleding stijlvol en makkelijk te organiseren. En nu je toch bezig bent, verander je badkamer in een oase van rust door alle flessen en spullen op te ruimen in slimme opslagoplossingen. De producten van onze ReNew Bathroom collectie zijn erg handig en zien er ook nog eens goed uit!

 1. Lift-O-Matic Droogmolen 40 meter met metalen grondanker, Ø 45 mm, SplitPole - Metallic Grey
  Lift-O-Matic Droogmolen 40 meter met metalen grondanker, Ø 45 mm, SplitPole - Metallic Grey
  € 89,00
 2. Topspinner Droogmolen 40 meter met metalen grondanker, Ø 45 mm, SplitPole - Metallic Grey
  Topspinner Droogmolen 40 meter met metalen grondanker, Ø 45 mm, SplitPole - Metallic Grey
  € 79,00
 3. Droogmolen Essential 40 meter, met bodemhuls, Ø 35 mm - Metallic Grey
  Droogmolen Essential 40 meter, met bodemhuls, Ø 35 mm - Metallic Grey
  € 74,00
 4. Topspinner Droogmolen 50 meter, met grondanker, Ø 45 mm - Leaf Green
  Topspinner Droogmolen 50 meter, met grondanker, Ø 45 mm - Leaf Green
  € 105,00
 5. Topspinner Droogmolen 50 meter, met grondanker, Ø 45 mm - Anthracite
  Topspinner Droogmolen 50 meter, met grondanker, Ø 45 mm - Anthracite
  € 105,00
 6. Lift-O-Matic Droogmolen 50 meter, met grondanker, hoes & wasknijpertas, Ø 45 mm - Leaf Green
  Lift-O-Matic Droogmolen 50 meter, met grondanker, hoes & wasknijpertas, Ø 45 mm - Leaf Green
  € 129,00
 7. Lift-O-Matic Droogmolen 50 meter, met grondanker, hoes & wasknijpertas, Ø 45 mm - Anthracite
  Lift-O-Matic Droogmolen 50 meter, met grondanker, hoes & wasknijpertas, Ø 45 mm - Anthracite
  € 129,00
 8. Lift-O-Matic Droogmolen 50 meter, met grondanker, Ø 45 mm - Leaf Green
  Lift-O-Matic Droogmolen 50 meter, met grondanker, Ø 45 mm - Leaf Green
  € 115,00
 9. Lift-O-Matic Droogmolen 50 meter, met grondanker, Ø 45 mm - Anthracite
  Lift-O-Matic Droogmolen 50 meter, met grondanker, Ø 45 mm - Anthracite
  € 115,00
 10. Lift-O-Matic Droogmolen 50 meter, met grondanker, Ø 45 mm - Metallic Grey
  Lift-O-Matic Droogmolen 50 meter, met grondanker, Ø 45 mm - Metallic Grey
  Aanbiedingsprijs € 79,00 Normale prijs € 99,00

Good day, to give you the best Brabantia Experience, we offer our website in several languages.
Based on your location we propose you  the next website(s):