Bloemen voor onze verjaardag

We komen terug met onze seventies hit: de beroemde Patrice print.

In 2019 vieren we onze 100ste verjaardag. En hoe kun je dat nou beter doen dan met het opnieuw uitbrengen van onze absolute hitprint Patrice. Het wereldberoemde bloemendessin in bruin, cyclaam en oranje is in 1969 bedacht door onze ontwerpster Patricia van Uden. Wist je dat ze de originele bloemen met de hand uit papier heeft geknipt? Vandaar die unieke, handgemaakte look.

Iedereen houdt van Patrice
Wij waren vanaf de eerste dag verliefd op de print, en dat gold gelukkig ook voor de rest van de wereld. Er zijn in de tien jaar dat we Patrice produceerden alleen al 5 miljoen Patrice pedaalemmers verkocht! En dan waren er nog de Patrice voorraadbussen, broodtrommels, toiletrolhouder, rechauds en ga zo maar door. Wie had er in de jaren zeventig geen Patrice in huis?!

Vernieuwde vintage
De retro Patrice print komt nu opnieuw tot bloei op onze beste producten van vandaag. De newIcon pedaalemmer bijvoorbeeld en natuurlijk op ons nieuwste supermodel Bo Touch Bin. Ook komen er een Patrice broodtrommel en natuurlijk  een nieuwe Patrice voorraadbus. Vintage van buiten, nieuw van binnen. Dat is dubbel fijn!

Ontdek wat we nog meer doen om onze 100ste verjaardag te vieren en deel je eigen Patrice-herinnering op Instagram met #BrabantiaPatrice.  (Kom maar door met die jaren zeventig kiekjes! ;-))

 1. Muffinblik 12 stuks, anti-aanbaklaag - Champagne
  Muffinblik 12 stuks, anti-aanbaklaag - Champagne
  € 17,95
 2. Bakblik 30 cm, anti-aanbaklaag - Champagne
  Bakblik 30 cm, anti-aanbaklaag - Champagne
  € 14,95
 3. Bakblik 23 cm, anti-aanbaklaag - champagne
  Bakblik 23 cm, anti-aanbaklaag - champagne
  € 12,95

Good day, to give you the best Brabantia Experience, we offer our website in several languages.
Based on your location we propose you  the next website(s):