Het ultieme lentegevoel: de was buiten drogen

Wat is er nu fijner dan de was buiten drogen op een heerlijke lentedag? De geur van schone was in combinatie met het zonnetje en een fris briesje die door de lakens waait maakt ons heel erg blij. En zo ook een heleboel enthousiaste gebruikers van de Brabantia droogmolen.

De ideale oplossing! 

Céline Schraepen: "Ik heb er echt van genoten om mijn was buiten te drogen met de WallFix van Brabantia. Noahs kleding is niet gekrompen, in tegenstelling tot als ik de droger gebruik. Ik vind het ook heerlijk dat de was ophangen een buitenactiviteit is. Even een luchtje scheppen en genieten van de natuur na een lange werkdag." 

"Ik vind het heerlijk dat de was ophangen een buitenactiviteit is."

Lekker buiten drogen

Inge: "Ondanks dat we de zon de laatste tijd nauwelijks gezien hebben droog ik mijn was wel gewoon nog op mijn droogmolen van Brabantia. Ik vind het zo makkelijk, lekker snel droog en het hangt ook niet meer in huis waar het altijd in de weg hangt. Valt jullie trouwens op dat mijn garderobe op mijn interieur begint te lijken? Steeds minder zwart en steeds meer kleur en dan vooral roze! Ik houd er van!"

"Ik vind het zo makkelijk, lekker snel droog en het hangt ook niet meer in huis waar het altijd in de weg hangt."

 

 

 

 

 

“Blij met het voorjaarszonnetje! De was droogt supersnel en makkelijk aan de Brabantia wand droger. Beter ook voor het milieu en het ruikt zo fijn!” - Laura Verschuur 

 

Gemakkelijk en milieuvriendelijk

Wendy: "Iets wat we allemaal gebruiken, zodra het kan hang ik het buiten. Het is de WallFix van Brabantia gemakkelijk open en dicht te doen. En ook kunnen er gemakkelijk grote stukken wasgoed aan. Ook zonder wasknijpers, ruimte genoeg aan het rek. Met de ingeklapte weersbestendig hoes zie je deze amper hangen. Gemakkelijk én milieuvriendelijk!"

"Er kunnen gemakkelijk grote stukken wasgoed aan!"

Good day, to give you the best Brabantia Experience, we offer our website in several languages.
Based on your location we propose you  the next website(s):