Kekke keukenhulpjes

“Vind jij boodschappen doen en koken leuk?” Meestal word ik voor gek verklaard als ik het uitspreek, maar om antwoord te kan ik volmondig ‘ja’ zeggen. Mijn zusje en ik gaan regelmatig een dagje weg en aan het eind van de dag hebben we dan wat tijd over voordat we gaan eten. We hoeven niks tegen elkaar te zeggen, want we weten precies wat we gaan doen: naar de dichtstbijzijnde supermarkt om ‘te kijken wat ze allemaal hebben.’ En ja, dat is echt onderdeel van ons dagje uit. Heerlijk toch? Je kunt ons rustig supermarktgekkies noemen.

Dit is echt een uitje, maar boodschappen doen is natuurlijk een wekelijks terugkerend ‘uitstapje’. En ik snap best dat mensen er een hekel aan hebben. Het kan soms best een tijdrovende klus zijn. Zeker als je de grote boodschappen gaat doen op zaterdagmiddag als werkelijk iedereen heeft bedacht om boodschappen te gaan doen. Mijn tip is dan ook: vermijd de supermarkt in het weekend en doe je boodschappen ’s avonds, drie kwartier voor sluitingstijd. Zorg er ook voor dat je goed voorbereid bent: maak van tevoren een lijstje! Zo word je ook nog eens minder verleid om lekkere dingen mee te nemen die je niet per se nodig hebt.

“In de keuken ga ik voor simpel, maar lekker”  

 Eenmaal terug thuis is het tijd om te koken. Ook een klusje waar veel mensen een hekel aan hebben, maar ik niet! Misschien komt het omdat ik op ben gegroeid in een familie waar eten centraal staat – mijn vader heeft een cateringbedrijf. Of ik dan iedere avond uitgebreid in de keuken sta te kokerellen? Helemaal niet! Ik ga meestal voor simpel, maar lekker. Het hoeft niet moeilijk te zijn. En met handige keukenhulpjes van Brabantia gaat het nog sneller, ideaal?

"Goed keukengerei is het halve werk en is de investering waard. Je hebt het immers iedere dag nodig"

 

Gezellige keukenhulpjes
Een van de belangrijkste tools in de keuken is natuurlijk een scherp mes; les één die ik van mijn vader heb geleerd toen ik van hem leerde koken. Gevolgd door les twee: het mes het werk laten doen. En een fijne snijplank natuurlijk, want… Oh, oh. Een te kleine snijplank die gaat schuiven tijdens het gebruik zorgt voor veel irritaties. Gelukkig zijn daar de TASTY+ keukenhulpjes van Brabantia. Alle hulpmiddelen die je nodig hebt in de keuken in allerlei vrolijke kleurtjes. Als je koken saai vindt, dan wordt het vanzelf leuk met deze gezellige tools. Wat dacht je bijvoorbeeld van de kekke, frisgroene soeplepel of een oudroze spatel? Het staat super gezellig in mijn keuken en ze zijn ook nog eens écht handig in gebruik. Het grootste pluspunt van TASTY+ is dat veel van de keukengereedschappen twee klusjes aankunnen. En dat scheelt tijd, ruimte én afwas. Wat wil je nog meer?! Er is bijvoorbeeld een spatel met ingebouwde vork – handig om mee te bakken én die ene aardappel om te draaien die nooit mee wil – een taartschep met een snijrand en een soeplepel waar je ook mee kunt schrapen. Handig toch? En onthoud – wederom een wijze les van mijn vader: goed keukengerei is het halve werk en is de investering waard. Je hebt het immers iedere dag nodig.

 1. Snijplankenset Set van 3, voor groente, brood & vlees - Profile
  Snijplankenset Set van 3, voor groente, brood & vlees - Profile
  € 90,00
 2. Snijplankenset TASTY+ - Mixed
  Snijplankenset TASTY+ - Mixed
  € 26,25
 3. Spatel plus Vork TASTY+ - Aubergine Red
  Spatel plus Vork TASTY+ - Aubergine Red
  € 7,95
 4. Mengkommenset Set van 2 mengkommen, vergiet & citruspers - TASTY+ - Mixed
  Mengkommenset Set van 2 mengkommen, vergiet & citruspers - TASTY+ - Mixed
  € 38,95

Good day, to give you the best Brabantia Experience, we offer our website in several languages.
Based on your location we propose you  the next website(s):