Strak! Zo vouw je kleding in prachtig rechte stapels

Yoga, meditatie, mindfulness… er zijn allerlei manieren om je hoofd leeg te maken. Maar hoeveel ken je er die ook goed zijn voor je kledingkast? Toch is die er: je kleren opvouwen. Een geweldige manier om rust te creëren in je hoofd en in je kast.

Een kreukvrij leven

Als je kleding opvouwt, blijft die er super uitzien - zonder kreukels! Niet in je kleren, en niet in je voorhoofd. Stel je voor: een strakke kast, met nette stapeltjes kleding. Rimpelloze kleding en dito ochtenden, overzicht, misschien zelfs stapeltjes op kleur - voel je de spanning wegvloeien?

Waarom je vandaag nog zou moeten beginnen met vouwen

Kleding opvouwen doet meer dan van je kast een oase van rust maken - het scheelt je ook nog eens werk en frustratie. Netjes opvouwen voorkomt dat je kleding kreukt (en dat je het dus opnieuw moet strijken of wassen). Je hoeft je bovendien nooit meer zorgen te maken dat topjes achter stapels of achter in de la verdwijnen. Strak geregeld!

Prachtige stapels

Een goed georganiseerde kast geeft rust, maar het vouwen zelf brengt ook. Maak het extra ontspannend door er lekker de tijd voor te nemen. Pak je strijkplank om op te vouwen, ga aan tafel zitten of lekker op de grond. Zet wat muziek op of geniet gewoon van de rust. Denk na over je dag of bel iemand terwijl je je handen het werk laat doen. Wat is voor jou het meest relaxend?

Wauwplankje

Vierkant, rechthoekig of vouwen in Konmari-stijl - er is geen goede of foute manier om kleding te vouwen. Als je maar altijd op dezelfde manier doet. Het geheim achter strakke stapels? Ons slimme vouwplankje! Met handige vouwinstructies voor het slim vouwen van blouses en overhemden op de voor- en achterkant. Volg gewoon de simpele stappen en je stapels zien er strak uit! Helemaal klaar? Hang het plankje weg aan de handige opberghaak. En vergeet niet te genieten van je mooie kast!

Vouwen met het Brabantia vouwplankje

1: Leg je kledingstuk met de voorkant naar beneden op een platte ondergrond.

2: Leg het vouwplankje er bovenop, in het midden van de halslijn.

3: Vouw de mouwen naar binnen en vouw de onderkant omhoog.

4: Trek het plankje eruit. Volgende!

Good day, to give you the best Brabantia Experience, we offer our website in several languages.
Based on your location we propose you  the next website(s):