Strijken in stijl

Wie houdt er van strijken? Ik ga heel eerlijk zijn: het is niet mijn favoriete huishoudelijke taak. Maar als ik strijk, dan doe ik dat het liefst met een muziekje op of ik kijk naar een programma op tv. Zo zorg ik ervoor dat strijken voor mij leuker wordt en dat het strijken allemaal wat sneller gaat.

Strijken doe ik in de woonkamer, op de overloop of op zolder waar ik ook mijn wasruimte heb. Toen ik op mezelf ging wonen (inmiddels 17 jaar geleden), kreeg ik een strijkplank cadeau van mijn tante. Ondanks dat de plank niet meer zo stabiel is en niet meer op de hoogste stand kan staan, had ik hem nooit vervangen. Ik heb wel één keer de hoes vervangen in een saaie kleur, namelijk metallic grijs (what was wrong with me?).

Na 17 jaar heb ik nu eindelijk een nieuwe strijkplank. En wat voor één! Een Brabantia! Deze strijkplank is wel heel speciaal, want dit is een limited editon in samenwerking met Orla Kiely. Zij is een Ierse modeontwerpster en is gevestigd in Londen. De ontwerpster staat bekend om haar retro prints. Wie mij een beetje kent, weet dat ik fan ben van retro en dat laat ik ook terugkomen in mijn interieur.

Dankzij de bloemenprint en de vrolijke kleuren word ik er helemaal happy van en zo is het strijken natuurlijk ook veel leuker. Ik vind het helemaal passen in mijn interieur. De strijkplank heeft een extra stevige onderstel en heeft ook een child safety lock tegen ongewenst inklappen (heel belangrijk voor als je kleine kinderen hebt). Wat ik ook zo fijn vind aan dit model is dat het een breed werkblad heeft zodat je kleding sneller en makkelijker kunt strijken.

Ik ben superblij met deze eye-catcher!

 

Over de auteur

Reena Jagram

Content creator @ Reena Jagram

Good day, to give you the best Brabantia Experience, we offer our website in several languages.
Based on your location we propose you  the next website(s):