Thuis aan de slag!

Het voorjaar komt eraan! Tijd om de handen uit de mouwen te steken en het huis onder handen te nemen. Klusjes moeten nu eenmaal gedaan worden. En als je toch thuis bent, kun je er maar beter het beste van maken. Enjoy the doing!

1. Schoon, schoner, schoonst 

De kalender maakt duidelijk: de lente is nu écht aangebroken. Begin het nieuwe seizoen goed en ga direct aan de slag met de traditionele voorjaarsschoonmaak. Maak een overzicht per ruimte in je huis en wat je graag zou willen doen en werk deze stap voor stap af. Waarschijnlijk hebben de keukenkastjes al lang geen beurt meer gehad, en de oven? Die mag ook wel weer eens schoongemaakt worden. Wil je het schoonmaken leuker maken? Zet je lievelingsmuziek aan op de speakers, of op je koptelefoon en leef je uit!

2. Aan de slag: kledingkast opruimen

Ook zo’n klusje waar je waarschijnlijk lang tegenaan hikt. Maar je zult zien: als je dit taakje van je to-do list hebt kunnen afstrepen, zul je je veel beter voelen! Want er gaat niets boven een opgeruimde en gesorteerde kledingkast. Ben je bezig met het opruimen van de kledingkast van je kinderen? Ze zullen waarschijnlijk toch wat kleding moeten passen. Maak er een groot verkleedspel van! Zo houd je het leuk voor je kinderen, en ook voor jezelf.
Tip: Heb jij ook een stoel in je slaapkamer die fungeert als kledingkast? Of een droogrek dat midden in de woonkamer staat? Misschien is de Linn iets voor jou. Een kledingrek, droogrek en opbergrek in één. En het staat ook nog eens fantastisch mooi als eyecatcher in jouw slaapkamer! Tips nodig hoe je je kledingkast opruimt? Lees hier het artikel hoe je een perfect georganiseerde kleerkast krijgt!

3. Start je indoor moestuin

Heb je restjes lente-ui of kool? Ontkiemende knoflooktenen? Laat kruiden- en groenterestjes opnieuw groeien met de Hergroeikit. Verspillen is zonde. Thuis groente kweken is niet alleen goed tegen verspilling, het is ook nog eens hartstikke leuk om te doen. Benieuwd hoe je dit gemakkelijk kan doen? Klik hier en lees meer!
Tip: kinderen vinden dit geweldig!

4. Bakkers klaar? Bakken maar!

Klaar met alle klusjes en zin om te bakken? Organiseer een bakmiddag! Heerlijk om in je eentje te doen, maar ook heel gezellig met je partner of met je kinderen! Pak de bakset erbij en laat ze helpen om bijvoorbeeld meel af te wegen met de keukenweegschaal. De handige bakspullen van Brabantia helpen je op weg.

5. Home spa in je badkamer

Kan jouw badkamer wel een make-over gebruiken? Met een paar nieuwe items kun je je badkamer een hele andere look en feel geven. Wat dacht je van een nieuwe set handdoeken, een nieuwe badmat of nieuwe accessoires op je wastafel? Zorg ervoor dat jouw badkamer een home spa wordt om even helemaal te ontspannen en te genieten van alle rust. Een wellness-plek om even af te schakelen na een hectische dag. Met de ReNew collectie van Brabantia zorg je ervoor dat jouw badkamer stijlvol en opgeruimd is!

 

Producten
 1. Green big waste bin with touch
  Bo Touch Bin 2 x 30 liter - Pine Green
  € 229,00
 2. Bo Touch Bin 60 liter - Pine Green
  Bo Touch Bin 60 liter - Pine Green
  € 229,00
 3. Bo Pedaalemmer 11 + 23 liter - Pine Green
  Bo Pedaalemmer 11 + 23 liter - Pine Green
  € 165,00
 4. Bo Pedaalemmer 3 x 11 liter - Pine Green
  Bo Pedaalemmer 3 x 11 liter - Pine Green
  € 165,00
 5. Bo Touch Bin 11 + 23 liter - Champagne
  Bo Touch Bin 11 + 23 liter - Champagne
  € 179,00
 6. Bo Touch Bin 11 + 23 liter - Pine Green
  Bo Touch Bin 11 + 23 liter - Pine Green
  € 179,00
 7. Bo Touch Bin 3 x 11 liter - Pine Green
  Bo Touch Bin 3 x 11 liter - Pine Green
  € 179,00
 8. Bo Pedaalemmer 36 liter - Pine Green
  Bo Pedaalemmer 36 liter - Pine Green
  € 165,00
 9. NewIcon Pedaalemmer 30 liter - Mineral Cinnamon
  NewIcon Pedaalemmer 30 liter - Mineral Cinnamon
  € 102,00
 10. NewIcon Pedaalemmer 20 liter - Mineral Cinnamon
  NewIcon Pedaalemmer 20 liter - Mineral Cinnamon
  € 92,00