Tips voor het ordenen van je voorraadkast

Door het brede aanbod aan voorraadbussen is er eigenlijk geen goed excuus voor een rommelige voorraadkast. We gaan je laten zien hoe je in een paar eenvoudige stappen je voorraadkast ordent.

Het geheim achter een geordende voorraadkast is om alles een plek te geven. Een rij van netjes gelabelde voorraadbussen ziet er veel beter uit dan oude aangebroken dozen en verpakkingen. Ze zijn ook hygiënischer.

Bussen met vensters — zo kun je perfect zien wat erin zit en hoef je de kast niet overhoop te halen. De plank in de voorraadkast zal er geweldig uitzien met een rij van voorraadbussen met een venster aan de voorzijde erop. Als je je voorraadcontainers in een lade bewaart, zijn bussen met een venster aan de bovenkant de perfecte oplossing.

Stapelbare potten en bussen — gemaakt van glas of plastic en verkrijgbaar in alle denkbare vormen en formaten. Je kunt ze voorzien van een etiket of met deksels in verschillende kleuren je pasta, meel, ontbijtgranen en snacks ordenen. Stapel ze daarna op elkaar om ruimte te besparen.

"Het geheim achter een geordende voorraadkast is om alles een plek te geven"

Broodtrommels — de oude vertrouwde broodtrommel heeft tegenwoordig een moderne twist en is verkrijgbaar in verschillende kleuren die bij de inrichting van je keuken passen. Kies een roestvrijstalen versie voor een ultramoderne look of vrolijk je voorraadkast op met een gekleurde broodtrommel. Met een broodtrommel met schuifklep creëer je extra opslagruimte door er containers op te stapelen.

Glazen potten — deze klassieke opslagmogelijkheid voor de keuken ziet er goed uit in de voorraadkast of op de keukenplank. Gebruik glazen potten voor het bewaren van droge producten, zoals bakingrediënten, rijst en bonen.

Manden — deze zijn eigenlijk te mooi om achter een deur te verstoppen, maar je kunt er geweldig chips, potten, koekendoosjes en zelfs aluminium- en huishoudfolie in kwijt.

Dus als je voorraadkast wel een make-over kan gebruiken, investeer dan in nieuwe voorraadbussen! We hopen dat onze ideeën voor het ordenen van je voorraadkast je hebben geïnspireerd!

 1. Broodtrommel Nic Light Grey
  Broodtrommel Nic Light Grey
  € 59,00
 2. Broodtrommel Nic Dark Grey
  Broodtrommel Nic Dark Grey
  € 59,00
 3. Vierkante voorraadbus 1,6 liter - TASTY+ - Dark Grey
  Vierkante voorraadbus 1,6 liter - TASTY+ - Dark Grey
  € 9,95
 4. Vierkante voorraadbus 2,5 liter - TASTY+ - Dark Grey
  Vierkante voorraadbus 2,5 liter - TASTY+ - Dark Grey
  € 12,50

Good day, to give you the best Brabantia Experience, we offer our website in several languages.
Based on your location we propose you  the next website(s):