Koken, bakken en afwassen is nu eenmaal gezelliger als je het samen kunt doen dan in plaats van in je eentje. Nadat je een heerlijke taart hebt gemaakt met de tools van de Tasty+ lijn, heb je alles zo weer afgewassen met de Sink-Side collectie. Muziekje aan en het afwassen is zonder dat je het in de gaten hebt een gezellig ritueel geworden.

Waardevol moment: gezellig samen in de keuken

An-Katrien: “Ik ben erg kieskeurig als het aankomt op keukentools. Ze moeten handig zijn én matchen bij mijn interieur. Zijn deze producten van Brabantia niet superhandig?”

“Handig én matcht bij mijn interieur!” 

Bibi: “Spetter pret met Ted! Tedje leert mij afwassen en dat maakt het een stuk leuker! De Brabantia Sink Side organiseert mijn chaos, voor zover dat kan in mijn huishouden..”

“De Brabantia Sink Side organiseert mijn chaos”

Karin: “Wel een vaatwasser en toch plezier met de afwas? Ik mocht de Sink Side collectie van Brabantia testen. Dus we doken de keuken in voor de 'echte' afwas. We zijn wel vaker samen in de keuken te vinden, maar deze uitdaging kende mijn zoontje niet. En ik kan je vertellen: met zeepbellen in de keuken wordt het toch nét iets spannender. De serie van Brabantia bestaat onder andere uit een afdruiprek, vaatdoeken, droogdoeken, een afvalbakje en een sorteerbak. Ook aan een afwasborstel is gedacht. Onze afwas is in ieder geval gedaan. Hoe de vloer er daarna uit zag, vertel ik maar niet...”

“Ook aan de afwasborstel is gedacht!”

Bibi: “Koken is niet mijn grootste talent.. Maar proeven wel. Van Brabantia heb ik de Tasty+ set! Wat het koken en vooral het proeven nog leuker maakt!”

“Dit maakt het koken en proeven nog leuker!”

An-Katrien: “Ik ben nog nooit zo georganiseerd geweest terwijl ik de afwas doe! Brabantia heeft het echt leuk en makkelijk gemaakt. De tools zorgen ervoor dat ik zoveel meer lol heb in mijn keuken! Welke praktische tool in jouw keuken is onvervangbaar?”

“Ik ben nog nooit zo georganiseerd geweest tijdens de afwas!”