• Compleet assortiment
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Veilig betalen met Creditcard, Ideal, PayPal of Klarna

84% VAN DE MENSEN WIL MEER CONTACT MET VRIENDEN.

Wat dacht je ervan om dat te combineren met de strijk?

 

Ik werk echt superhard, weet je…

Dankzij social media sta je gemakkelijk in contact met je vrienden. Zeker met de drukke levens en volle schema's van tegenwoordig. Je hoeft alleen maar te liken of te appen, maar toch is dit niet het soort vriendschap dat je zoekt. Het liefst ga je toch van terras naar terras, uit eten, een
dagje winkelen of bel je drie uur lang met je vrienden? En dat is nou net het punt. Met de drukke levens en volle schema's van tegenwoordig, is dat niet zo gemakkelijk als het klinkt. 84% van de mensen wil meer tijd investeren in vrienden. Maar hoe?

Wij stellen voor om die wens te combineren met strijken...
Daar helpen we graag bij:
- HOE
- TIPS
- PRODUCTEN

MULTI-TASK TALENT.

Je hebt je vrienden nodig. Om bij te kletsen, stoom af te blazen of even alles van je af te zetten. Door je drukke leven heb je niet altijd tijd om dit te doen. Waarom zou je het niet combineren met iets dat toch al moet?

Strijken is een huishoudelijke klus die je gemakkelijk kunt combineren met andere activiteiten. Deze activiteiten maken het strijken leuker. Ook zorgen ze ervoor dat het minder lang lijkt te duren (je bent stiekem toch een hoop tijd kwijt met het strijken van de was).

Combineer de strijk met een goed (telefoon)gesprek met je beste vriend(in) of zet een goed luisterboek op. Houd je meer van muziek? Zet de Brabantia strijk-playlist op, deze vind je in Spotify.

Maak strijken leuk!

AAN DE
STRIJK...

Vocht
Wasgoed strijkt het gemakkelijkst glad wanneer het nog een beetje vochtig is. Is je was al droog? Maak het nat met een plantenspuit. Droog je je was in de droger? Ga dan voor "Strijkdroog".
Aan de zoom
Om drukpunten van wasknijpers in je shirt te voorkomen, kun je je shirt het beste aan de zoom ophangen. De drukpunten zijn gemakkelijker uit de zoom te strijken dan uit de schouders van een shirt. Bespaar hiermee tijd, irritatie en gekke drukpunten in een gestreken shirt.
Goed schudden
Bespaar tijd tijdens het strijken door de natte kleding goed uit te schudden voordat je het ophangt. Het uitschudden van de natte kleding maakt vezels glad. Dit zorgt voor minder kreukels en bespaart een hoop tijd tijdens het strijken. Je blouse is snel glad.

IK WIL MEER TIPS

 

STRIJK MAATJE.

 
Strijkplank A
Soort strijkijzer: (stoom)strijkijzer. Maat: 110x30 cm. Hoogte: 69-96 cm. Kleuren: wit of zwart. Prijs vanaf: €63.

STRIJKPLANK A
ETD
ETD
ETD
ETD
Strijkplank B
Soort strijkijzer: (stoom)strijkijzer of stoomgenerator. Maat: 124x38 cm. Hoogte: 69-96 cm of 75-98 cm. Kleuren: wit, zwart of grijs. Prijs vanaf: €69.

STRIJKPLANK B
Strijkplank C
Soort strijkijzer: (stoom)strijkijzer of stoomgenerator. Maat: 124x45 cm. Hoogte: 75-98 cm. Kleuren: wit, zwart of grijs. Prijs vanaf: €99.

STRIJKPLANK C
ETD
ETD
ETD
ETD
Strijkplank D
Soort strijkijzer: (stoom)strijkijzer of stoomgenerator. Maat: 135x45 cm. Hoogte: 61-102 cm. Kleuren: wit, zwart, grijs, mint of rood. Prijs vanaf: €99.

STRIJKPLANK D

ALLE STRIJKPLANKEN

MEER TIPS.

Pas op voor prints
Zet je strijkijzer nooit direct op de print van een shirt (of hemd, broek, blouse en noem maar op). De print kan dan aan je strijkijzer blijven plakken. Tip: draai het shirt om of leg er een handdoek of strijkdoek tussen.

Goede bestrijdingswijze
Strijk je wel eens je keukenhanddoeken? En is er niemand in je omgeving die dat begrijpt? Laat ze maar, wij geven je groot gelijk! Het strijken bestrijdt namelijk motten en bacteriën.
Oei
Last van bruine vlekken op je gestreken shirt? Dan zitten er stoomgaatjes verstopt. Om dit te voorkomen is het slim de gaatjes regelmatig schoon te maken. Dit doe je met een doek, die is gedrenkt in azijn.

Energie besparen
Ben je bijna klaar met strijken? Trek de stekker dan vast uit het stopcontact en strijk het laatste shirt zonder stroom. Het strijkijzer blijft warm genoeg en kost net iets minder stroom. Zoals men altijd zegt: alle beetjes helpen.
Juiste volgorde
Strijk eerst de kleding die hoge temperaturen kan verdragen. De stofjes die deze hoge temperaturen niet kunnen vragen bewaar je tot het eind. Zo hoef je het strijkijzer maar één keer lager te draaien.