Organiseer je kleding in stijl.

Het opbergen, luchten en drogen van kleding wordt mooi. Wasgoed komt uit de kast met onze nieuwe Linn collectie.

Maak kennis met het multi-talent Linn kledingrek.

Zoek je wat oogstrelende opbergruimte? Linn staat voor je klaar! Met een stevige bamboe roede en twee in hoogte verstelbare plateaus, blijft Linn in alle omstandigheden en interieurs overeind. Gebruik haar als droogrek, om te luchten, als opbergrek of gewoon om je kamer mooier te maken.

Linn is beschikbaar in de maten Klein (61 cm breed) en Groot (99 cm breed). Gemakkelijk op te zetten, 5 jaar garantie en Cradle-to-Cradle gecertificeerd op niveau Brons.

Maak je multi-talent Linn compleet met onze stijlvolle waszakken, -boxen en -manden, een handige TableTop-strijkplank en slimme kledinghangers.

ONTWERP JE EIGEN MULTI-TALENT LINN
Linn

#BrabantiaLinn @brabantia

 • Eline

  Mijn naam is Eline, trotse designer van het Linn kledingrek.

  Graag neem ik jullie mee in het design proces van de Linn. Het proces begon met een onderzoek naar het ‘was-proces’ van verschillende mensen. Hoe gaan mensen om met de was? Wat hier opviel was dat mensen allerlei ‘hacks’ (trucjes) gebruiken om op een slimme manier met kleding om te gaan. Met als doel; kleding zo lang mogelijk mooi houden en zo min mogelijk tijd spenderen aan de was.
  Kleding wordt steeds vaker gelucht in plaats van gewassen. Beter voor het milieu en je kleding, win-win. Bloesjes en shirts worden gedroogd op een kledinghanger (om kreukels en gedoe met wasknijpers te voorkomen). Droogrekken blijven vaak staan om tijd te besparen. Bijna niemand heeft zin om uren met de was bezig te zijn, toch? En voor wie het wel leuk vindt; diepe, diepe buiging voor jullie!

  Droogrekken blijven vaak staan. Tegelijkertijd staan ze vaak in de weg, zijn ze lomp en niet heel mooi. In dit project zijn we het nieuwe droogrek, om deze reden, als een meubelstuk gaan zien. Een volwaardig droogmeubel dat je een mooi plekje geeft in je interieur. Iets wat je niet wegstopt maar graag laat zien. We hebben dit idee getest bij verschillende testpersonen. Het idee werd enthousiast ontvangen en het nieuwe product bleek ook nog eens handig om kleding klaar te hangen voor de komende dagen. Maar ook als kledingrek naast de strijkplank. Of als extra garderobe rek, op een gastenslaapkamer.

  Linn is een handig wasrek dat gezien mag worden. Met bovendien veel ruimte voor kledinghangers.