• Compleet assortiment
 • Gratis verzending vanaf €50,-
 • Retourneren binnen 30 dagen
 • Veilig betalen met Creditcard, Ideal, PayPal of Klarna

LOVE
ME TIME.

Nood aan een beetje you-time? Daar helpen wij je bij Brabantia natuurlijk graag mee!

Met onze producten willen wij het alledaagse leven al leuker, ontspannend en comfortabel maken. Maar nu lanceren we ook een wedstrijd om je écht eens te bedanken voor alle klusjes die je doet en je een moment van complete you-time te bieden. Dit doen we met niet minder dan een wellness arrangement voor 2 personen (t.w.v. €124,90)!
me time wedstrijd

WIN & RELAX.

Deze wedstrijd loopt in onze folder ‘Love me time’. Maar graag geven wij iedereen de kans om een dagje heerlijk te relaxen. Schrik dat je niet gaat winnen? Toch deelnemen zouden wij zo zeggen want een gratis gadget krijg je sowieso.
> HOE KAN IK DEELNEMEN?
> BEKIJK DEELNEMENDE WINKELS

Hoe kan ik deelnemen?

STAP 1

Maak een foto van jouw strijkmoment en post deze op je Instagram account. Gebruik hierbij alle onderstaande tags:
#brabantia #folderlovemetime #metimewedstrijd #[met de naam van de winkel waar je je gadget gaat afhalen, bekijk deelnemende winkels] #[gemeente waar de winkel zich bevindt]

LET OP: Zet je privé-account uit gedurende de looptijd van de wedstrijd. Zo kunnen wij alle foto’s terugvinden om een winnaar uit te kiezen.

Hoe kan ik deelnemen?

STAP 2

Ga voor 6 juli 2018 bij de winkel die je vermeld hebt in je tag langs en laat je geposte foto op Instagram zien. Nu neem je officieel deel aan de wedstrijd voor een wellness arrangement voor 2 te winnen en ontvang je een gratis gadget!

STAP 3

Wordt jouw foto verkozen als één van de 5 leukste foto’s? PROFICIAT! Jij bent de gelukkige die een wellness arrangement voor 2 personen heeft gewonnen. Lekker genieten nu!
Wedstrijdvoorwaarden
 • - Deelname aan de wedstrijd is exclusief voorbehouden aan alle in België woonachtig natuurlijke personen. Personeelsleden van Brabantia zijn uitgesloten van deelname.
 • - Iedere deelnemer kan maar één keer deelnemen.
 • - Iedere deelnemer heeft recht op 1 gratis gadget en dit enkel indien men de geposte foto kan voorleggen. De vijf winnaars van de wedstrijd ontvangen bij afloop van de wedstrijd een wellness arrangement voor 2 personen t.w.v. €124,90.
 • - De prijzen zijn niet inwisselbaar tegen geld.
 • - De jury zal de winnaars aanduiden op basis van de originaliteit van hun post. De beslissing van de jury is definitief, onherroepelijk en niet vatbaar voor enige betwisting
 • - Alleen posts die voldoen aan alle bovenvermelde tags hebben recht op 1 gratis gadget en maken kans om de wedstrijd te winnen.
 • - Bij deelname aan de wedstrijd gaat men akkoord met volgende voorwaarden. Posts dienen op het account te blijven staan t.e.m. de uiterlijke datum tot bekendmaking van de winnaars (20 juli 2018) om kans te kunnen maken op het wellness arrangement.
 • - De wedstrijd en mogelijkheid tot deelname loopt van 4 juni 2018 t.e.m. 6 juli 2018. De winnaar zal uiterlijk op 20 juli 2018 bekend worden gemaakt via een reactie en een privé-bericht op Instagram.

Bekijk het volledige wedstrijdreglement hier.

Bij welke winkels kan ik deelnemen
aan deze wedstrijd?

Conradt:
http://www.conradt.be/
Rue de la Paix 44, VERVIERS
Delva:
http://www.delva.be/
Kaaiplaats 5, VEURNE
Ijzerdijk 57, DIKSMUIDE
Oostkaai 6, IEPER
Desomer:
http://www.desomerplancke.be/
Europalaan 30, POPERINGE
Europoint:
http://www.europoint.be/
Gentseweg 494, WAREGEM
Merckx:
https://www.merckx-nv.be/
Diestsestraat 187, LEUVEN
Metaleuven:
Aarschotsesteenweg 22, LEUVEN-WILSELE
Metamechelen:
Gentsesteenweg 131, MECHELEN
Multi Bazar:
http://www.multibazar.be/
Brugsesteenweg 201, PITTEM
Roeselaarsestraat 489, IZEGEM
Pierard:
http://www.homeenco.be/
Diesterstraat 14, SINT-TRUIDEN
Schroeyen:
http://www.schroeyen.com/
Everselkiezel 120, HEUSDEN-ZOLDER
Vanderschueren:
http://www.vanderschueren.com/
Aalstsesteenweg 255, GERAARDSBERGEN
Baasrodestraat 2-4, LEBBEKE
Vermeersch Deconinck:
https://shop.vermeersch-deconinck.be/
Edewallestraat 96, KORTEMARK