Designed for cooking.

Kan praktisch mooi zijn? Wij denken van wel. Onze producten zijn zelfs zo mooi dat ze dagelijkse klusjes omtoveren tot een huiselijk genoegen. Zo ook onze potten & pannen. Krijg grip op het bakken!

Brabantia pannen.

Onze potten & pannen zijn er in verschillende soorten en maten. Er is er altijd eentje die bij jou past! Geef je de voorkeur aan een eenpansgerecht? Ga voor een koekenpan of hapjespan. Groot genoeg voor een heel gerecht. En verkrijgbaar mét deksel om zoveel mogelijk warmte in de pan te houden. Kookpannen, pannensets en sausjespannen vind je ook bij ons terug. Of ja, bij ons.. bij een van onze verkooppunten. 

Geniet van eten.

Naarmate we meer en meer tijd in de keuken doorbrengen, worden de dingen die we gebruiken steeds belangrijker voor ons. Als koken, mixen en bereiden er zo goed uitzien, wordt koken nog leuker.

Houd je potten en pannen zelf zo mooi mogelijk en in de beste conditie. De pannen kunnen in de vaatwasser. Maar als je extra lang wilt genieten van je pan, was je deze het beste met de hand af. Dit is beter voor de pan. Voor alle gebruikstips en adviezen over het gebruik van de potten en pannen, kun je de verpakking van de pan het best raadplegen. 

Service.

Je pan komt met 3, 5 of 10 garantie. Dit kun je gemakkelijk op de verpakking van je pan terugvinden. Bewaar het aankoopbewijs van je pot of pan goed. Mocht er iets mis zijn, is het zo het meest gemakkelijk om garantie te claimen. Zou je graag meer willen weten over Brabantia potten en pannen? Hier lees je meer:

Good day, to give you the best Brabantia Experience, we offer our website in several languages.
Based on your location we propose you  the next website(s):