• Compleet assortiment
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Veilig betalen met Creditcard, Ideal, PayPal of Klarna

87% VAN DE MENSEN WIL EEN OPGERUIMDER LEVEN.

Wat dacht je ervan om te beginnen in de keuken?

 

Ik denk dat ik wil gaan scheiden…

Onze levens worden steeds drukker: vroeg op, kinderen naar school, zelf naar het werk, tussen de middag met de hond op pad, weer naar het werk, een rondje hardlopen, snel koken, kinderen naar het voetbal en voordat je het weet is de dag voorbij. Geen tijd om het huis op te ruimen,
dan maar snel het een en ander aan de kant schuiven. Het lijkt opgeruimd, maar in je hoofd...

Door de dagelijkse drukte lijkt het lastiger te zijn om 'je leven' opgeruimd te houden. 87% van de mensen geeft aan graag een opgeruimder leven te willen hebben in dit drukke bestaan.
Wij stellen voor om in de keuken te beginnen... daar helpen we graag bij :
- HOE
- TIPS
- PRODUCTEN

BEGIN MET SCHEIDEN.

Het scheiden van afval geeft een goed gevoel. Je draagt je steentje bij aan een beter milieu. En dat met zoiets gemakkelijks als afval scheiden. Maar hoe begin je? En hoe houd je het leuk?

Vaak wordt je door je gemeente verplicht om afval te scheiden. Hier is helemaal niets mis mee en vinden wij zelfs een goed initiatief.

Voordat je begint met het scheiden van afval (of de indeling van je afvalemmer) is het goed om de website van je gemeente te checken. Hier vind je op welke manier jouw gemeente afval verzamelt.

HANDIG MET AFVAL...

Verdeel en heers
Het scheiden van afval helpt bij hergebruik en recycling van afval. En dat is goed voor het milieu. Maak het jezelf gemakkelijk door een eigen afvalstraat op te zetten voor kunststoffen, papier, glas organisch afval en de rest.
Slimme opslag
Verleng de houdbaarheidsperiode van het eten dat je in huis hebt door het op de juiste manier te bewaren. Dit zorgt voor minder afval en kan veel geld besparen. Om te beginnen: bewaar ui niet in de buurt van aardappelen, beide bederven dan sneller. En gebruikt luchtdichte opslagboxen voor droge voedingsmiddelen.
Precyclen
Met precycling voorkom je afval. Koop in bulk en concentraat en koop producten met minder of zonder verpakkingsmateriaal. Precycling betekent ook "heroverwegen". Vraag jezelf eens af of je het product wel écht moet kopen?

IK WIL MEER TIPS

 

SCHEIDINGSHULP.

 
Sort & Go
Inhoud: 6L, 12L, 16L, 2x12L (inbouw) or 2x16L (inbouw). Kleuren: wit, geel, grijs of mint. Prijs vanaf: €19.95.

SORT & GO
ETD
ETD
ETD
ETD
Bo Pedaalemmer
Inhoud: 36L, 11+23L, 3x11L. Kleuren: wit, zwart, grijs, staal, geel, rood of crème. Prijs vanaf: €139.

BO PEDAALEMMER
Bo Touch Bin
Inhoud: 36L, 11+23L, 3x11L. Kleuren: wit, zwart, grijs, staal, geel, rood of crème. Prijs vanaf: €149.

BO TOUCH BIN
ETD
ETD
ETD
ETD
Touch Bin New Recycle
Inhoud: 10+23L. Kleuren: staal. Prijs vanaf: €159.

TOUCH BIN NEW RECYCLE

ANDERE AFVALEMMERS

MEER TIPS.

Creatief met dozen
Wist je dat eierdozen in de prullenbak of op de composthoop thuis horen? Maar houd ze eens wat langer in huis; gebruik ze als zaailingenstarter of om je kerstballen in te bewaren.

Niet te veel
Weet of meet voedsel af vóór de bereiding. Op deze manier kook (of eet) je niet te veel. Andere tip: bewaar groenteresten in de vriezer todat je genoeg hebt voor een stevige groentesoep.
Houd van restjes
Verspil geen eten, maar bewaar restjes in herbruikbare trommels en potjes. Als je er een kiest die je kunt verwarmen, bespaar je ook nog eens op de afwas.

Opnieuw vullen
Voorkom verspilling; gebruik producten die je opnieuw kunt vullen. Peper- en zoutmolens, een herbruikbare waterfles, een lunchbox, opbergpotten of een leuke koffiemok.
Ruilen
Heb je te veel dingen en kleding die je niet (meer) gebruikt of draagt? Je vrienden ook! Organiseer een ruil-feestje en geef je spullen en kleding een tweede leven. Het is leuk, economisch, milieuvriendelijk en een mooi excuus om je kast op te ruimen.