• Compleet assortiment
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Veilig betalen met Creditcard, Ideal, PayPal of Klarna

Garantie

Wanneer iets goed is, houden we dat graag zo

Gegarandeerde topkwaliteit

Brabantia zal binnen de garantietermijn (die vind je op elke verpakking duidelijk aangegeven) gebreken aan producten als gevolg van materiaal-, constructie- en/of fabricagefouten kosteloos herstellen, het product vervangen of defecte onderdelen van het product vervangen, zulks ter beoordeling aan Brabantia.

De garantietermijn begint op de dag van aankoop en kan alleen worden verleend na overlegging van het aankoopbewijs van het product. Op het aankoopbewijs moet de aankoopdatum en de naam van de dealer zijn vermeld. De garantie wordt verleend in het land van aankoop en in overeenstemming met de plaatselijk geldende wetgeving.

Wil je aanspraak maken op garantie, neem dan contact op met de dealer. Of nog makkelijker: claim je garantie direct via deze website.
In het geval van het bestellen van een garantie/service-onderdeel kun je terecht op onze pagina voor vervangingsonderdelen .
Mocht je daar met je garantie-vraag niet terecht kunnen, neem dan contact op via ons contactformulier.

Brabantia garantie vervalt indien er aan het product ondeugdelijke wijzigingen of reparaties zijn aangebracht of wanneer het product anders dan voor normaal gebruik is aangewend.