• Compleet assortiment
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Veilig betalen met Creditcard, Ideal, PayPal of Klarna

Betaling

Snelle navigatie

01. Welke betaalmethoden kan ik gebruiken?

Op het moment worden de volgende betaalmethoden ondersteund:

  • - Alle landen: Visa, MasterCard, American Express
  • - België: Mr. Cash, Maestro, KBC PAY Button, ING  Home'Pay
  • - Duitsland: Sofortüberweisung, Elektronisches Lastschriftverfahren / ELV, Klarna Rechnung
  • - Groot Brittannië: Maestro
  • - Nederland: iDEAL, Klarna Factuur
02. Hoe wordt het btw-percentage berekend?

Alle Brabantia-producten die via brabantia.com worden gekocht, worden verzonden vanuit ons centrale magazijn in Overpelt, België. Daarom zijn wij verplicht om het Belgische btw-percentage van 21% op alle verkopen toe te passen, behalve voor die landen, waar het totale verkoopbedrag de drempel overschrijdt die door de Europese Unie is vastgesteld.

03. Wie of wat is DocData Payments / Tripledeal?

DocData Payments is een zogenoemde Payment Service Provider (PSP) en is onze voorkeurspartner voor de afhandeling van alle betalingen op de Brabantia-website. Door het gebruik van de diensten van DocData Payments is het voor ons mogelijk om u een ruime keuze aan betalingsmethoden aan te bieden, w.o. creditcards, online debetsystemen en internetbankieren. Sommige betaalmethoden maken gebruik van het Tripledeal-platform, een onderdeel van DocData Payments. Daarom kunt u, terwijl u betaalt, de naam Tripledeal in de URL zien.

04. Wie of wat is de “Stichting Foundation DocData Payments”?

Op uw creditcard- of bankafschrift kan de naam “Stichting Foundation DocData Payments” namens Brabantia vermeld zijn. Al het geld van onze klanten dat via de betalingsdiensten van DocData Payments is betaald, wordt ontvangen op een derdenrekening van een stichting. Dit waarborgt dat het geld altijd "veilig" is, voor het geval dat het bedrijf in financiële moeilijkheden raakt. Het management van DocData Payments is gescheiden van het bestuur van de Stichting Foundation DocData Payments.

05. Is mijn online betaling veilig?

Het betalingsplatform van DocData Payments is absoluut veilig; het voldoet aan alle industriële standaarden voor online betalingen. De Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS) is een erkenning, onder toezicht van Visa en Mastercard, waarvoor DocData Payment jaarlijks wordt gecontroleerd. Deze richtlijnen garanderen dat alle creditcardgegevens veilig behandeld en opgeslagen worden. De "Payment Services Directive", afgekort PSD, is een richtlijn van het Europese Parlement en de Raad van de Europese Unie en treft voorzieningen voor de harmonisatie van de interne markt voor betalingsdiensten. Het is belangrijk om te weten dat De Nederlandsche Bank toezicht houdt op DocData Payments en als zodanig door een onafhankelijk instituut/instantie als 'gekwalificeerd' wordt erkend.

06. Waarom wordt mijn creditcardbetaling niet geaccepteerd?

Vanwege privacybeperkingen zijn wij niet in staat om u mee te delen, waarom onze betalingspartner of uw creditcardbedrijf heeft geweigerd om uw betaling af te handelen. We hebben eenvoudigweg geen toegang tot die details over u en uw creditcardstatus. We kunnen u echter wel de meest voorkomende redenen geven, waarom betaling via een creditcard wordt geweigerd:
- Het maximale krediet van de kaart wordt overschreden
- De naam op uw creditcard wijkt af van de naam die u heeft ingevuld
- De creditcard is ingeschreven op een ander adres dan het factuuradres op uw bestelling
- De kaart is tijdelijk geblokkeerd na meerdere betalingspogingen
- De 3D-veiligheidscheck (bijv. 'Verified by Visa', 'MasterCard SecureCode' en 'American Express SafeKey') is niet geslaagd

07. Wat is 'Verified by VISA', 'MasterCard SecureCode' of 'American Express SafeKey'?

Om de veiligheid van online betalingen te verbeteren en om de klanten tegen creditcarddiefstal te beschermen, hebben de creditcardbedrijven een zogenoemde '3-D Secure'-check geïntroduceerd. 3-D Secure voegt een extra bevestiging toe aan online betalingen: Nadat u uw creditcard heeft ingevuld om uw betaling te doen, wordt u automatisch doorgestuurd naar de website van uw creditcardbedrijf. Daar dient u uw identiteit te bevestigen. Dit verschilt per creditcardbedrijf en per land, maar in de meeste gevallen heeft u een wachtwoord of een code nodig die u per sms op uw mobiele telefoon ontvangt, om de rechtsgeldigheid van uw betaling te bevestigen. Als u niet voor deze check slaagt, wordt uw betaling geannuleerd en uw bestelling wordt niet in behandeling genomen. Wilt u meer informatie over de 3-D Secure-check, neem dan contact op met uw bank of creditcardbedrijf.

Meer informatie van: Visa | Mastercard | American Express

08. Kan ik ook in termijnen betalen?

Nee, Brabantia heeft geen programma om in termijnen te betalen.