• Compleet assortiment
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Veilig betalen met Creditcard, Ideal, PayPal of Klarna

Bestellen

Snelle navigatie

01. Wat betekent mijn bestelstatus of orderstatus?

Als u een account bij Brabantia heeft aangemaakt, is het mogelijk om de voortgang van uw bestelling te volgen. Wij gebruiken verschillende bestelstatussen:

Orderstatus

Betekenis

Geannuleerd

De bestelling is ingetrokken en wordt niet in behandeling genomen.

Niet betaald

Het bestelproces is gestart, maar er is nog niet betaald.

Betaling in behandeling

De bestelling is met succes geregistreerd, we moeten echter wachten tot de betaling is afgehandeld.

Betaald

De bestelling is betaald en zal naar ons magazijn worden gestuurd.

Order in behandeling

De bestelling is naar ons magazijn verstuurd en wordt nu geselecteerd en verpakt.

Gereed

Uw producten zijn geselecteerd en verpakt en het pakket heeft ons magazijn verlaten.

02. Kan ik mijn bestelling intrekken of wijzigen?

Als een bestelling is betaald en de status 'in behandeling' heeft, is dit helaas definitief. Ons magazijn behandelt elke dag grote hoeveelheden bestellingen en als een bestelling wordt geselecteerd en verpakt, kunnen er geen wijzigingen aangebracht worden. Als er een pakket wordt bezorgd, dat u niet wilt hebben, kunt u dit het beste weigeren. Onze bezorgpartners sturen het pakket dan automatisch aan ons terug. Als wij het ontvangen, zullen we uw geld restitueren.

03. Ik heb besteld, maar geen bevestiging ontvangen. Wat nu?

In de meeste gevallen ontvangt u de bevestigingsmail direct nadat u een bestelling op brabantia.com heeft geplaatst. Als u binnen 4 uur geen e-mail heeft ontvangen, dan kan dit diverse oorzaken hebben:

  • - U heeft een betalingswijze gekozen, waarvoor een of meer werkdagen nodig zijn om deze te verwerken. In dat geval wordt de bestelling alleen geaccepteerd en behandeld, nadat uw betaling is bevestigd.
  • - Het bedrijf dat de betalingen voor ons afhandelt, heeft een vertraging in de betalingsprocessen. In dat geval wordt de bevestigingsmail verstuurd direct nadat uw betaling is bevestigd.
  • - U heeft uw e-mailadres niet correct ingevuld. In dat geval wordt uw bestelling zoals gebruikelijk behandeld, maar u ontvangt geen e-mails, zoals de bevestiging van de bestelling en verzending.
  • - De e-mail is per ongeluk in de map 'spam' of 'ongewenste e-mail' terechtgekomen.
04. Ik heb één bestelling geplaatst, maar in Mijn Account zie ik er meerdere. Wat nu?

Als u een bestelling aanmaakt, wordt er een bestelnummer vergeven op het moment dat u het betaalproces start. Wanneer, om wat voor reden dan ook, het betaalproces wordt afgebroken, krijgt de bestelling de status 'niet betaald'. Als u dan een nieuw betaalproces vanuit uw winkelwagentje start, zal ons systeem deze bestelling als nieuw registreren. Een nieuwe bestelling met een nieuw bestelnummer. In dat geval ziet u twee verschillende bestellingen in Mijn Account: Een bestelling met de status 'niet betaald' en een bestelling die is 'betaald' of al 'in behandeling' is. Bestellingen die 'niet betaald' zijn, worden niet in behandeling genomen, u hoeft dus niet bang te zijn dat u de gewenste producten twee keer ontvangt.

05. Verkoopt de Brabantia-webshop ook aan bedrijven?

Nee, de webshop van brabantia.com verkoopt alleen aan consumenten. Als u voor een bedrijf wilt bestellen, kunt u dat weliswaar doen, maar uw bestelling wordt behandeld als een opdracht van een consument. Dat betekent dat er altijd btw in rekening gebracht wordt en dat het btw-percentage afhankelijk is van het land waarheen wij de bestelling moeten verzenden. U ontvangt een elektronische factuur met het gespecificeerde btw-bedrag, maar geen geprinte factuur of een factuur met specifiek gevraagde extra informatie.

Voor business-to-business-transacties vanaf 5 gelijke producten, zullen we uiteraard bekijken, hoe we u kunnen helpen. We raden u aan om contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Brabantia-salesteam:

Brabantia in België- info.belgium@brabantia.com
Brabantia in Duitsland - info.germany@brabantia.com
Brabantia in Frankrijk - info.france@brabantia.com
Brabantia in Nederland - info.nederland@brabantia.com
Brabantia in Spanje- info.spain@brabantia.com
Brabantia in Oostenrijk- info.austria@brabantia.com
Brabantia in het Verenigd Koninkrijk - info.uk@brabantia.com