• Compleet assortiment
 • Gratis verzending vanaf €50,-
 • Retourneren binnen 30 dagen
 • Veilig betalen met Creditcard, Ideal, PayPal of Klarna

JE AFVAL GOED GEREGELD.

Je wilt waarschijnlijk geen tijd verspillen aan nadenken over wat je weggooit. Daarom hebben we Sort & Go voor je bedacht. Een mooie, ruimtebesparende en slimme oplossing voor het scheiden, verzamelen en verplaatsen van je afval.


 

 


De Sort & Go collectie bestaat uit afvalemmers van 6, 12 en 16 liter in Mint, Yellow, White en Grey. Allemaal met 10 jaar garantie en bijpassende PerfectFit afvalzakken. (Met de kleurcode op je afvalemmer vind je gemakkelijk de juiste zak).


KLEIN
& HANDIG.

Dit schattige 6 liter-emmertje met stay-open deksel is ideaal voor schillen, restjes en groenteafval. Zet 'm op het aanrecht, in een la of hang hem aan de muur. En wil je er een afvalzak bij? De PerfectFit composteerbare zakken (code S) passen perfect en zonder gedoe!


OVERAL
& ALTIJD.

Geef je lege flessen, blik, plastic of wat je verder maar kwijt wilt aan de 12 en 16 liter afvalemmers. Ze passen in elke hoek en tegen de muur. Met het grote handvat draag en leeg je ze met gemak. Zeker met de PerfectFit afvalzakken met trekbandsluiting code C voor de 12 liter afvalemmer en voor de afvalemmer van 16 liter zijn er PerfectFit afvalzakken met trekbandsluiting code D.


INGEBOUWD
GEMAK.

De Sort & Go afvalemmers zien er goed uit. Wil je ze toch liever uit het zicht? Geen probleem: er zijn ook inbouwsets van 2 x 12 of 2 x 16 liter. Je krijgt bij allebei een stevig ophangframe (losstaand, dus geen afzakkende deurtjes!), schroeven en een duidelijke handleiding. Zo hang je ze makkelijk in ongeveer elke kast, of de deur nu naar links of naar rechts draait. Er zijn bijpassende 100% composteerbare of standaard PerfectFit afvalzakken met trekbandsluiting code C voor de 2 x 12 set. Voor het 16 liter duo gebruik je PerfectFit bags met trekbandsluiting code D. 

We zoeken altijd kansen om het leven groener en duurzamer te maken. En dus helpen we ook graag met de recycling bij jou thuis. Kun en wil je meer doen? Wie weet heb je wat aan deze tips voor afvalscheiding en recycling:

 • Bezoek het milieupunt in je buurt om te ontdekken welke
  materialen ze allemaal recyclen en maak daar
  aparte afvalemmers voor.
 • Gebruik plastic zakken of tassen om het te recyclen materiaal in
  te bewaren: papieren zakken kunnen scheuren of lekken.
 • Gebruik kleinere afvalemmers, die kun je makkelijk tillen
  als ze vol zijn.


Regel je
& Recycling.


 • Label je afvalemmers, zodat je nooit naar de juiste hoeft
  te zoeken.
 • Was flessen, potten en blikken even om voor je ze in de bak doet,
  zo voorkom je vliegen.
 • Plak een Nee-Nee sticker op je voordeur, dat scheelt veel papier.
 • Lever bruikbare spullen in bij een kringloop- of
  weggeefwinkel: hergebruik is beter dan weggooien.PICK &
MIX.NU KOPEN.

Niks makkelijk dan shoppen met plaatjes. Klik op de foto's hieronder om direct naar de productpagina te gaan.