• Compleet assortiment
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Veilig betalen met Creditcard, Ideal, PayPal of Klarna

Statement beveiligingsincident

Bij een reguliere veiligheidscontrole hebben wij ontdekt dat wellicht onbevoegde personen toegang tot de database van onze website hebben verkregen. Hierbij waren mogelijk klantgegevens bereikbaar.

Wij hebben onze consumenten reeds geinformeerd en daarbij ook kunnen benadrukken dat er geen financiele gegevens of wachtwoorden bij betrokken zijn. Het risico voor individuele consumenten is daardoor klein.

Brabantia benadrukt dat er geen financiële gegevens zoals creditcard en betalingsgegevens van klanten zijn gelekt, aangezien de afhandeling van het betalingsverkeer door een externe partij wordt afgehandeld. Deze systemen zijn volledig gescheiden van onze systemen.

Uit voorzorg zijn alle wachtwoorden van klanten per direct vervallen. Dit betekent dat terugkerende bezoekers bij inloggen een nieuw wachtwoord zullen moeten kiezen.

Brabantia heeft onmiddellijk maatregelen getroffen om een dergelijk incident in de toekomst te voorkomen en zal de security richtlijnen naar aanleiding van dit incident verder aanscherpen.

Iedere mogelijkheid die wij hebben om onze beveiliging te verbeteren zal onmiddellijk worden uitgevoerd. Wij bieden onze oprechte verontschuldigingen aan voor het ongemak.

Tijn van Elderen
CEO
Brabantia