Droogrekken

U heeft geen tuin of groot terras nodig om uw was te drogen! Met Brabantia’s droogrek kunt u een hele machinelading gezinswas overal binnenshuis drogen. Zelfs met de ‘XXL’ drooglijn van 20 meter is het droogrek uiterst gemakkelijk te transporteren, in te klappen en op te bergen. Het droogrek is nu verkrijgbaar in een tijdloze, frisse ivoorkleur.

Brabantia Droogrekken

Onze droogrekken

Een droom van een droogrek!

Deurdroogrek

 

‘XXL’ drooglijn van 20 meter

Droogrek

Bijna onzichtbaar extra droogruimte

Uittrekbare wasdrooglijn


Een machinelading was op 1m2

Droogtoren

Klein rekje, Grote hulp

Hangend droogrek 4,5 meter

Het nieuwe droogrek van Brabantia past overal
Kom je deuren en verwarmingen te kort om je was overheen te hangen? Of zoek je gewoon een vrolijk gekleurde oplossing om je truien liggend op te drogen? Brabantia’s nieuwe droogrek is een slimme oplossing in Ivory, Metallic Grey en Red. Dit handige kleine droogrek biedt je 4,5 meter aan drooglijn, is gemakkelijk op te hangen en past op deuren, muren tot 11 cm dik en alles ertussenin. Een droom van een droogrek!

Snelle oplossing
Word je een beetje moe van die deurafdrukken in je shirts en handdoeken? Zorg beter voor je was (en je deuren) met Brabantia’s nieuwe droogrek. Dit stevige rek laat je nooit zakken! Het past op deuren, radiatoren en muren tot 11 centimeter dik. Bovendien is het gemakkelijk in te klappen en op te bergen. Deze 4,5 meter droogruimte is verkrijgbaar in Ivory, Metallic Grey en Red.

Klein maar fijn
Brabantia’s nieuwe droogrek is de perfecte oplossing om een klein wasje of je ondergoed te drogen. De verstelbare armen zorgen dat je rek altijd stevig en horizontaal hangt en de zachte binnenkant beschermt je deur of muur. Het slimme locksysteem onthoudt de laatste instellingen die je gebruikt hebt. Oh, en natuurlijk krijg je 5 jaar garantie op dit grootse kleine droogrek. 

Hangend droogrek

20 meter, luxe

Droogrek 20 meter

Op het rek kan een machinelading was worden gedroogd, de verstelbare zijstukken zorgen voor extra stabiliteit en bieden voldoende ruimte voor klein en groot wasgoed. Door de unieke transportsluiting kan het droogrek gemakkelijk getransporteerd worden, in tegenstelling tot andere droogrekken die vaak in elkaar zakken als u deze probeert te verzetten. Het droogrek is bedoeld voor gebruik binnenshuis, het frame wordt echter beschermd door een laklaag in een kwaliteit voor buitengebruik.

Het onderste platform voor het liggend drogen van teer wasgoed is een handig onderdeel. Het compacte en inklapbare rek staat niet in de weg, ingeklapt neemt het namelijk nauwelijks plaats in. Robuuste beschermkappen minimaliseren de kans op beschadiging van de vloer.

En niet in de laatste plaats mag u niet vergeten dat deze vorm van drogen veel beter is voor het milieu en uw energierekening dan elke elektrische wasdroger. Gedekt door 5 jaar garantie.

Een machinelading was op 1m2

Droogtoren

Brabantia introduceert de nieuwe Droogtoren
Het meest ruimtebesparende droogrek ooit. De nieuwe droogtoren biedt 23 meter waslijn op maar één vierkante meter vloer. Zo ga je dansend de wasdag door! Daar heb je nu de ruimte voor. 

Record ruimte besparen
De nieuwe droogtoren biedt 23 meter flexibele droogruimte en hoeft daar maar één vierkante meter vloer voor terug. Je kunt er de complete inhoud van je wasmachine aan kwijt, zelfs voor lange kledingstukken zoals broeken is voldoende ruimte. En fijne was droog je plat op de platforms. Klap de droogtoren uit, stel de vleugels in en ophangen maar – drogen was nog nooit zo makkelijk.

Torenhoge kwaliteit
Wasdag is ineens een leuke dag met de nieuwe droogtoren. Klap hem uit, zet de vleugels in de gewenste positie en hang je was op, binnen of buiten. Want valt er eens een Hollands buitje, dan haal je zelfs een volle droogtoren makkelijk naar binnen dankzij het slimme transportslot. De stevige beschermkapjes voorkomen krassen op de vloer. Is alles droog? Dan klap je het rek eenvoudig in om op te bergen. Past perfect, zelfs in de kleinste huisjes.

Rekken en strekken
Net als zijn grote broer, heeft ook Brabantia’s droogrek verstelbare vleugels, vloerbescherming en een transportslot. Het rek geeft je 20 meter droogruimte en is verkrijgbaar in Passion Red, Ivory en Metallic Grey. Stevig, stabiel en geweldig voor het drogen van de grootste broek tot de eenzaamste sok.

Droogtoren 23 meter