PerfectFlow

De PerfectFlow strijkplankhoes is ontworpen om sneller te kunnen strijken. Bovendien blijven kledingstukken met deze hoes droog tijdens het strijken, zonder ongewenste ophoping van water onder of op de strijktafelplank. De PerfectFlow strijkhoes zorgt voor een moeiteloze strijkervaring en bespaart tijd.

Brabantia strijkplankovertrek - voor sneller strijken zonder water op uw vloer

Op het eerste gezicht ziet de PerfectFlow hoes er misschien net zo uit als een traditionele katoenen strijktafelplankhoes, maar de echte innovatie zit binnenin. De eerste poreuze laag is gemaakt van speciaal 3D-textiel dat is ontworpen om de stoom beter te geleiden. De stoom wordt verspreid over een groter oppervlak, waardoor strijken gemakkelijker en sneller gaat en zich geen water ophoopt. De tweede laag is gemaakt van absorberend materiaal dat de condens, die eventueel nog over is, opvangt. De laatste waterdichte laag houdt alle condens binnen. Door de ademende eigenschappen van deze constructie zal al het water dat binnenin wordt opgevangen vanzelf verdampen.

De sandwichstructuur van de verschillende lagen verbetert de strijkervaring. Kreukels worden hiermee effectief verwijderd door de stoom, terwijl de kleding glad wordt gehouden door de hitte van de strijkzool. Zelfs na het strijken van een hele was houdt de hoes de condensvorming in bedwang en zorgt voor betere strijkresultaten in minder tijd.