Gratis retourneren
Binnen 30 dagen
Gratis verzending
Vanaf €50,-
Zaterdaglevering
Als doordeweeks niet goed uitkomt
Veilig betalen
Met iDEAL, Paypal, Klarna of creditcard

Roldrooglijn

22 meter - Matt Steel
Stendibiancheria Pull-Out Clothes Line, 22 metri - Matt Steel heeft als beoordeling 3.4 van de 5 door 44.
  • y_2019, m_7, d_23, h_6
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.13
  • cp_2, bvpage2n
  • co_hasreviews, tv_0, tr_44
  • loc_nl_NL, sid_385766, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
  • clientName_brabantia
  • bvseo_sdk, p_sdk, 3.2.1
  • CLOUD, getAggregateRating, 172.83ms
  • REVIEWS, PRODUCT
White Matt Steel
Op voorraad
€ 39,95
Functies
  • Compacte roldrooglijn - ruimtebesparend
  • Soepel uitrollen - makkelijk te bedienen rolmechanisme
  • Automatisch blokkeersysteem - altijd strakke lijnen
  • Gemakkelijk te bevestigen tussen 2 muren, (max. tussenruimte 4,4 meter)
  • Vervaardigd van corrosiebestendige materialen - geschikt voor de badkamer
Art.nr.
385766
Totale drooglengte (m)
22 meter
Brabantia garantie
5 jaar
Afmetingen
Diepte: 8.0 cm
Breedte: 48.3 cm
Hoogte: 7.6 cm
Manual
Rated 5 van de 5 door uit prima drooglijn Hij hangt in de kamer waar ook de droger staat. De droger draait en de was die op de lijnen hangt is zo droog.
Datum plaatsing: 2017-02-11
Rated 5 van de 5 door uit Beoordeling Roldrooglijn Ideaal voor in een kleine ruimte, goede strakke lijnen.
Datum plaatsing: 2016-11-04
Rated 4 van de 5 door uit Mooi product en goede kwaliteit Mooi product en goede kwaliteit. Ook levering is goed.
Datum plaatsing: 2016-02-07
Rated 5 van de 5 door uit Zo goed dat we het weer hebben gekocht De eerste die we kochten hebben we jaren lang gebruikt. Deze bevalt zogoed dat we er weer één gekocht hebben. Vorige is helaas kapot gegaan bij het afhalen van de muur. Bij het statenplaatje op de roller was het plastic afgebroken. (daar zou het nog wel steviger mogen) Des al niet te min zijn we tevreden en hebben direct een nieuwe gekocht. Stevige lijnen die je echt goed strak kan spannen (tot je muziek hoort)
Datum plaatsing: 2018-07-22
Rated 4 van de 5 door uit Strak product Afgelopen maand deze waslijn aangeschaft. Ik heb hem onder een afdak buiten geplaatst. Vanwege de gebruikte materialen (rvs en kunsstof) Ben ik niet bang voor roest of verwering o.i.d. De waslijnen waren alleen niet allen even strak gespannen. Dit was op te lossen door hem met twee personen helemaal uit te lopen en vervolgens in het geheel weer op te laten rollen. Al met al zeer tevreden.
Datum plaatsing: 2015-12-28
Rated 1 van de 5 door uit Roldrooglijn, 22 meter, Niet wat ik had verwacht. Deze roldrooglijn is op papier heel goed bedacht en biedt veel mogelijkheden voor de moderne manier van wonen. Jammer genoeg voldoet het niet aan de hoge Brabantia eisen die ik gewend ben. 1 of 2 van de waslijnen is gespannen, de drie andere hangen er slap en onhandig bij. De handleiding die erbij zit om de draden allemaal mooi op te spannen is dode letter.
Datum plaatsing: 2018-03-29
Rated 4 van de 5 door uit Prima product. Werkt prima. Bij ophangen (net als in andere reviews) wel even een paar keer geheel moeten ontrollen en weer oprollen om de lijnen op gelijke spanning te krijgen. Verder werkt het prima en ziet er ook acceptabel uit. De lijn/het mechanisme is wel wat elastisch zodat ze wel wat 'doorbuigen' als er was aan hangt. (Wat alleen esthetisch een puntje is.)
Datum plaatsing: 2016-02-22
Rated 4 van de 5 door uit Ideaal bij ruimte gebrek! Ik heb dit droogrek gekocht, omdat ik veel ophangruimte nodig had. Maar vanwege kleine behuizing heb ik niet genoeg ruimte voor een standaard droogrek. Dit uitschuifrek hangt boven de trap. Was even lastig ophangen, omdat je moeilijk zicht hebt op de schroeven. Maar ik kan nu veel was ophangen, zonder dat het in de weg hangt. Super!
Datum plaatsing: 2016-12-06
Rated 1 van de 5 door uit 3lijnen ipv 5 lijnen!! Beste, Ik heb dit product vorige week gekocht en er zijn maar 3 lijnen strak te krijgen en 2 helemaal niet. Ik heb dit product gekocht en heb al direct een aanpassing moeten doen om die andere 2 lijnen strak te krijgen. ( met een trekbandje). Ik vind het niet kunnen dat men zo een product op de markt brengt....
Datum plaatsing: 2017-01-17
Rated 4 van de 5 door uit Mooi design Ik heb vorige maand deze waslijn gekocht. Alle draden zijn nu strak gespannen maar dat wel in 2 keer. Als je goed de tips op internet leest lukt het dus wel. Als de lijnen opgerold zijn ziet de kant van het kastje er mooi uit. Jammer dat er dan aan de andere kant 2 haken uit de muur steken.
Datum plaatsing: 2017-12-24
Rated 3 van de 5 door uit prima product helaas te weinig m1 Het product werkt goed, is handig en ziet er goed uit en voldoet aan onze verwachting. Wat wel vreemd is dat 22 m1 drooglijn in werkelijkheid 4 x 4,40 m1 in totaal 17,60 m1 te gebruiken drooglijn is. Het is wellicht handig als Brabantia dit ook vermeld als betrouwbare leverancier.
Datum plaatsing: 2016-10-04
Rated 2 van de 5 door uit Mooi product, lijnen niet allen even strak Ik heb dit product nu een week in gebruik. Hij staat prachtig en het rolsysteem rolt vlot. Makkelijk vast te zetten. Een groot minpunt: niet alle lijnen staan even strak. Er is 1 lijn bij die continu slap staat waardoor het net niet netjes genoeg staat.
Datum plaatsing: 2018-09-18
Rated 2 van de 5 door uit Waslijnen zijn niet strak te krijgen Ik dacht dat het misschien aan de 1e locatie lag en heb hem daarom verplaatst, maar zelfs over een lengte van circa 3 meter zijn ze niet strak te krijgen. Er zijn er 2 lijnen echt straks, 1 matig en de overige 2 niet te gebruiken.
Datum plaatsing: 2015-01-04
Rated 1 van de 5 door uit Lijnen niet meer strak te krijgen Mijn lijnen zijn niet meer strak op te rollen. Heb hem al los gehaald van de muur en geprobeerd de lijnen handmatig op dezelfde wijze en strak op te rollen, maar het probleem blijft.
Datum plaatsing: 2019-03-10
Rated 1 van de 5 door uit Lijnen niet strak! Ik heb deze uittrekbare waslijn gekocht via Fonq. Nadat ik hem heb opgehangen, krijg ik de draden niet strak. 3 van de 5 lijnen hangen slap. Grootste miskoop van 2017 voor mij!
Datum plaatsing: 2017-12-29
Rated 3 van de 5 door uit Prima rolwaslijn De waslijn is gemakkelijk op te hangen en lijkt erg sterk. Eerder is al geschreven dat niet alle lijnen even strak hangen en dat klopt. Is echter niet een heel groot nadeel.
Datum plaatsing: 2015-09-28
Rated 2 van de 5 door uit Niet te spannen Ik heb het rek gisteren opgehangen. De voorste 2 lijnen hangen meteen al slap. Deze zijn niet apart strak te trekken. En dan heb ik er nog niet eens was aan hangen :(
Datum plaatsing: 2018-01-21
Rated 4 van de 5 door uit Prima droogrek, prima prijs Onlangs dit roldrooglijn aangeschaft. Het is makkelijk op te hangen en werkt uitstekend. Slappe lijnen? Gewoon even helemaal uitrollen en opnieuw oprollen.
Datum plaatsing: 2016-12-15
Rated 4 van de 5 door uit Goede roldrooglijn Ik heb deze roldrooglijn deze maand gekocht en hij bevalt goed. Ik kan de lijnen goed strak trekken en ik vind het er mooi uit zien als ie opgerold is.
Datum plaatsing: 2018-06-30
Rated 5 van de 5 door uit Super! De Roldrooglijn van Brabantia is super. Mooie uitvoering en efficient, sterk, kan heel wat was drogen. Ideaal voor een binnentuintje in de stad.
Datum plaatsing: 2019-06-29
Rated 1 van de 5 door uit Functioneert niet Het is mij na diverse pogingen nog niet gelukt om de drooglijn te gebruiken. Lees in de review dat meerdere mensen zelfde klacht hebben.
Datum plaatsing: 2019-05-01
Rated 2 van de 5 door uit lijnen blijven niet op spanning staan Ontevreden, met helpdesk Brabantia gebeld en advies opgevolgd. Niet alle lijnen blijven strak staan als er was aan hangt, zakken door
Datum plaatsing: 2018-05-13
Rated 3 van de 5 door uit Elegant product Vindt het een mooi product alleen is het jammer dat sommige lijnen niet goed strak gespannen blijven
Datum plaatsing: 2017-10-23
Rated 5 van de 5 door uit Milieubewust Super tevreden met mijn drooglijn. Nu draait mijn droger een stuk minder. Dus milieubewust bezig.
Datum plaatsing: 2018-09-04
Rated 4 van de 5 door uit Prima Wij zijn naar een appartement gegaan en de lijnen hangen nu in de werk kast . Het droogd prima
Datum plaatsing: 2017-10-16
Rated 4 van de 5 door uit Brabantia Kwaliteit Besteld in de winkel waar hij niet op voorraad was. De volgende dag kosteloos thuis bezorgd.
Datum plaatsing: 2016-12-05
Rated 1 van de 5 door uit Lijnen stroef. Advies:gebruik glad materiaal Pas gekocht. Ik gebruik de was lijn graag. Alleen de stroefheid van de lijn valt mij tegen
Datum plaatsing: 2017-01-15
Rated 2 van de 5 door uit Waardeloos De waslijnen zijn niet strak te krijgen. Ik heb van alles geprobeerd maar lukt niet.
Datum plaatsing: 2015-09-22
Rated 5 van de 5 door uit Handige indoor drooglijn Deze drooglijn is perfect voor op een overloop of gang en makkelijk "op te ruimen".
Datum plaatsing: 2018-01-03
Rated 5 van de 5 door uit Prima kwaliteit en functie! Omdat deze drooglijn in een kleine ruimte voor veel droogmogelijkheden zorgt!
Datum plaatsing: 2016-03-16
  • y_2019, m_7, d_23, h_6
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.13
  • cp_2, bvpage2n
  • co_hasreviews, tv_0, tr_44
  • loc_nl_NL, sid_385766, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
  • clientName_brabantia
  • bvseo_sdk, p_sdk, 3.2.1
  • CLOUD, getReviews, 16.36ms
  • REVIEWS, PRODUCT

Good day, to give you the best Brabantia Experience, we offer our website in several languages.
Based on your location we propose you  the next website(s):