• Compleet assortiment
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Retourneren binnen 14 dagen
  • Veilig betalen met Creditcard, Ideal, PayPal of Klarna

Mijn account

Snelle navigatie

01. Waarom zou ik een Brabantia-account aanmaken?

U kunt 'Mijn account' gebruiken om uw bestelling te volgen en om uw nieuwe bestelling gemakkelijker aan te maken. Als u een account aanmaakt, kunnen wij bij een bestelling uw informatie vooraf invullen. Als u een account heeft, heeft u ook een overzicht van uw complete communicatie met ons. Als u voor de eerste keer een bestelling plaatst op brabantia.com, kunt u een account aanmaken. Heeft u al bij Brabantia iets besteld en heeft u zich toen aangemeld? Voert u dan uw naam en wachtwoord in en u heeft direct toegang tot uw account.

02. Hoe meld ik me aan voor een Brabantia-account?

U kunt op twee manieren een Brabantia-account aanmaken:
- Als u op de knop 'Mijn account' klikt, duidelijk in de bovenrand van elke pagina zichtbaar, ziet u op de volgende pagina de knop 'Een account aanmaken'.
- U kunt ook een account aanmaken als u bestelt. Nadat u op 'Bestelling plaatsen' in uw winkelwagentje heeft geklikt, heeft u de mogelijkheid om zich voor een account aan te melden.

03. Aan welke eisen moet mijn Brabantia-wachtwoord voldoen?

Een geldig wachtwoord voor brabantia.com moet uit minimaal 6 tekens bestaan. We raden u echter aan:
- Een wachtwoord van ten minste 10 tekens te kiezen...
- ...dat zowel letters als cijfers bevat...
- ...dat voor anderen moeilijk te raden is...
- ...dat uniek is (en dus niet lijkt op uw wachtwoorden van andere websites).

04. Hoe kan ik op Mijn Account inloggen?

Op elke pagina ziet u rechtsboven de knop 'Mijn account'. Als u op deze knop klikt, gaat u naar een pagina waar u kunt inloggen met uw accountgegevens of een nieuw account kunt aanmaken.

05. Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat kan ik doen?

Op elke pagina waar u op uw account kunt inloggen, is direct onder het wachtwoordvenster een link genaamd 'Wachtwoord vergeten?'. Als u het e-mailadres invult dat met uw Brabantia-account verbonden is, sturen we u een automatische e-mail met aanwijzingen, hoe u uw wachtwoord kunt herstellen.

06. Worden mijn persoonlijke gegevens veilig opgeslagen?

Als u online bestelt, wilt u weten of uw persoonlijke informatie veilig en betrouwbaar wordt opgeslagen. Op brabantia.com worden uw persoonlijke gegevens altijd via een veilige en versleutelde verbinding verstuurd. Brabantia zal nooit uw creditcardnummers of andere vertrouwelijke betaalinformatie opslaan.

07. Hoe kan ik me voor de Brabantia-nieuwsbrief aan- of afmelden?

Als u onverhoopt de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kunt u hiervoor de link 'Afmelden' onderaan elke Brabantia-nieuwsbrief gebruiken.