Gratis retourneren
Binnen 30 dagen
Gratis verzending
Vanaf €50,-
Zaterdaglevering
Als doordeweeks niet goed uitkomt
Veilig betalen
Met iDEAL, Paypal, Klarna of creditcard

Touch Bin New

40 liter - Matt Black
  • bvseo_sdk, p_sdk, 3.2.1
  • CLOUD, getAggregateRating, 501.29ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: Error - Operation timed out after 501 milliseconds with 0 out of -1 bytes received; HTTP status code of 0 was returned;
Brilliant Steel Matt Black Matt Steel Fingerprint Proof Metallic Grey Platinum Passion Red White Matt Steel
Op voorraad
€ 155,00
Functies
  • Verbeterde 'Soft-Touch' sluiting - nog makkelijker en lichtere bediening
  • Ruimtebesparend door de vlakke achterwand
  • Eenvoudig te legen door de afneembare kap
  • Volle afvalzakken verwisselen eenvoudig doordat ventilatiegaten in binnenemmer een vacuum voorkomen
  • Gemaakt van duurzame, corrosiebestendige materialen.
  • Eenvoudig te verplaatsen door stevige draaggreep aan achterzijde
  • Kunststof bodemrand - voorkomt beschadiging van de vloer
  • Perfect passende Brabantia afvalzakken verkrijgbaar - code L (40-45 liter)
Art.nr.
114847
Brabantia garantie
10 jaar
Afmetingen
Diepte: 30.2 cm
Breedte: 43.5 cm
Hoogte: 72.7 cm
Inhoud: 40 liter
Rated 5 van de 5 door uit Mooie bin - geweldige service Een hele fijne Bin - soepel te bedienen en lekker ruim en makkelijk te plaatsen. Toen we na 8 jaar het dekselscharnier kapot ging , konden via de website onder garantie een vervangende top bestellen. TOP SERVICE!
Datum plaatsing: 2017-12-18
Rated 5 van de 5 door uit GEWELDIGE service Ik heb ongeveer 3 jaar geleden deze afvalemmer gekocht. Sluiting ging stuk, bon had ik niet meer. Online een nieuwe deksel kunnen aanvragen ivm garantie, super!!!
Datum plaatsing: 2017-09-13
Rated 4 van de 5 door uit Deuk Is het normaal dat er in de voorkant een deuk zit? Kocht deze vuilbak via gazet van antwerpen, maar zie nu bij uit de verpakking halen een deuk.
Datum plaatsing: 2017-05-04
Rated 4 van de 5 door uit Zeer tevreden Past mooi met de rechte achter kant tegen de muur. Ruim qua volume, maar toch compact in de berging. Aangename hoogte
Datum plaatsing: 2018-11-11
Rated 5 van de 5 door uit Mooi en praktisch Ik kocht deze vuilbak en ben er zeer tevreden van. Door de platte achterkant neemt hij minder plaats in beslag
Datum plaatsing: 2017-10-27
Rated 4 van de 5 door uit Mooie handige afvalemmer Ik heb hem vorige maand gekocht en ben er zeer tevreden over wel jammer dat die niet in fpp zijn
Datum plaatsing: 2017-01-02
Rated 4 van de 5 door uit degelijk en gebruiksvriendelijk het is degelijk en wel het kan tegen een stootje niet van dat dunne spul
Datum plaatsing: 2018-04-15
Rated 4 van de 5 door uit Prettig in gebruik Vorige maand gekocht , blij mee, staat prachtig in onze keuken
Datum plaatsing: 2018-02-16
Rated 5 van de 5 door uit Geweldige kenmerk İk heb dit 2 weken geleden gekocht en ik vind het geweldig.
Datum plaatsing: 2018-06-26
Rated 5 van de 5 door uit Top kwaliteit Ik heb dit vorige maand gekocht en ben super tevreden
Datum plaatsing: 2016-12-26
Rated 5 van de 5 door uit Super Mooie disign, perfecte hoogte, makkelijk te bedienen
Datum plaatsing: 2018-04-29
Rated 5 van de 5 door uit SUPER SERVICE BEN ER ERG TEVREDEN MEE HARTELIJK DANK TOP TOP...
Datum plaatsing: 2018-03-06
  • y_2019, m_8, d_22, h_19
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.13
  • cp_2, bvpage2n
  • co_hasreviews, tv_0, tr_17
  • loc_nl_NL, sid_114847, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
  • clientName_brabantia
  • bvseo_sdk, p_sdk, 3.2.1
  • CLOUD, getReviews, 498.2ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: Error - Operation timed out after 501 milliseconds with 0 out of -1 bytes received; HTTP status code of 0 was returned;

Bestel accessoires

  1. Schoonmaakset 2-delig - Stainless Steel
    Schoonmaakset 2-delig - Stainless Steel
    € 11,50
  2. Perfume Your Bin Starter set met houder en capsule
    Perfume Your Bin Starter set met houder en capsule
    € 4,95

We houden net zoveel van onze planeet als jij. En we zijn dus heel trots dat veel van onze producten, zoals deze, een bronzen Cradle-to-Cradle® certificaat hebben. Dat betekent dat ze aan strikte voorwaarden voldoen voor het (her)gebruik van materialen, duurzame energie, waterbeheer en sociale rechtvaardigheid. Mooi toch?

Good day, to give you the best Brabantia Experience, we offer our website in several languages.
Based on your location we propose you  the next website(s):