Recenzja sklepu 4,6/5

• Darmowy zwrot w ciągu 30 dni
  • Darmowa wysyłka od 300 PLN
  • Dostawa do domu lub punktu odbioru*
  • Płatność kartą lub przez PayPal

Sortuj odpady po swojemu.

Więcej segregowania na mniejszej powierzchni dzięki sztaplowanym koszom Sort & Go od Brabantia.

Chcesz segregować odpady, ale nie masz miejsca na zbyt wiele koszy? Brabantia ma rozwiązanie Twojego problemu w postaci sztaplowanych koszy Sort & Go w kolorach Light Grey, Dark Grey, Fir Green oraz Jade Green. Nowy członek rodziny produktów Sort & Go ma pojemność 20 litrów, można go układać jeden na drugim, jest wytrzymały i zmieści się wszędzie! Na przykład jako kosz na plastik i papier pod biurko – idealny na kartki w formacie A4. Po prostu postaw je jeden na drugim, aby stworzyć idealne stanowisko do segregacji odpadów. Te praktyczne kosze dostępne są od początku września 2020 roku.

Wygoda i styl.
Sztaplowane kosze Sort & Go idealnie sprawdzą się do segregowania śmieci w biurze, garażu lub kuchni. Łatwo zmieścisz w nich kartki A4, są wytrzymałe i łatwe w czyszczeniu, a do tego możesz ustawić na sobie nawet trzy kosze. W takim przypadku przód pokrywy nadal łatwo jest otworzyć lub zdjąć, żeby móc korzystać z kosza. Ta sterta stylu, tak jak i pozostałe produkty z tej rodziny, otrzymała srebrny certyfikat Cradle to Cradle®. Wymiary kosza to 27 x 34,5 x 40 cm, a dzięki poręcznemu dolnemu uchwytowi bardzo łatwo go opróżnisz. Produkt jest dostępny w kolorach Light Grey, Dark Grey, Fir Green oraz Jade Green od początku września. Dodatkowo dajemy na niego 10 lat gwarancji!

Valerie Dents, Manager Kategorii Zarządzanie Odpadami: „Każdy chce segregować odpady, ale nikt nie chce tracić miejsca na osobne kosze i pojemniki. Dlatego zaprojektowaliśmy nasze sztaplowane kosze. Sztapluj, sortuj, kochaj.”

Rodzina produktów Sort & Go.
Kosze do sztaplowania Sort & Go bardzo łatwo połączysz z pozostałymi koszami z tej rodziny. Plastikowe kosze do recyklingu Sort & Go dostępne są w 7 rozmiarach i 4 kolorach. Oferują one wszystko, czego potrzebujesz, aby stworzyć własny system przechowywania i segregacji różnego rodzaju odpadów. Uroczy trzylitrowy kosz z niezamykającą się pokrywą, a także jego sześciolitrowy brat, idealnie nadadzą się do postawienia na blacie kuchennym i składowania odpadów organicznych. Dwunasto- i szesnastolitrowych koszy możesz użyć do wyrzucania butelek, puszek, opakowań i innych odpadów, które chcesz segregować. Wszystkie kosze zostały zaprojektowane z myślą o ich sztaplowaniu i łączeniu – kosz dwudziesto- i dwudziestopięciolitrowy mają całkowitą wysokość równą wysokości kosza czterdziestolitrowego. Kosz dwudziestolitrowy idealnie pomieści kartki A4 i czasopisma. Idealne do stworzenia własnego stanowiska do recyklingu! Dostępna jest również wersja do zabudowy w wariancie 2 x 12 i 2 x 16 litrów. Warto wiedzieć: kosze sześcio-, dwunasto- i szesnastolitrowe łatwo zawiesisz na ścianie. Udanego sortowania!

Kolekcja Sort & Go od Brabantia to siedem różnych koszy w czterech kolorach, objętych dziesięcioletnią gwarancją. Nowe sztaplowane kosze do recyklingu będą dostępne od początku września u wiodących sprzedawców (online), a także domów towarowych, hipermarketów oraz niezależnych sprzedawców wysokiej jakości sprzętu kuchennego. Jeżeli potrzebujesz więcej informacji, skontaktuj się z naszym działem sprzedaży lub wejdź na www.brabantia.com

Uwagi do redaktora:

BRABANTIA, Z MYŚLĄ O ŻYCIU
Brabantia to firma, założona w 1919 roku.Pomimo skromnych początków stała się globalną marką znaną wśród projektantów wnętrz, dzięki zmyślnym i stylowym rozwiązaniom wyposażenia domu. Firma stawia sobie za cel poprawę jakości życia i komfortu wszystkich użytkowników przy pomocy dobrze zaprojektowanych produktów, dzięki którym codzienne czynności stają się jeszcze przyjemniejsze. Produktów, które sprawiają, że obowiązki domowe to czysta przyjemność każdego dnia.Wszystko z myślą o codziennym życiu.

www.brabantia.com/press

www.brabantia.com/circular-design