Recenzja sklepu 4,6/5

• Darmowy zwrot w ciągu 30 dni
  • Darmowa wysyłka od 300 PLN
  • Dostawa do domu lub punktu odbioru*
  • Płatność kartą lub przez PayPal

Pokoloruj swój dom.

Brabantia przedstawia paletę kolorów na 2024 rok dla koszy i nie tylko

Szukasz nowych inspiracji dla swoich obowiązków domowych? A może chcesz ożywić swoje wnętrze? Kolory mogą wiele zmienić. A dzięki produktom Brabantia z łatwością dodasz odrobinę koloru do wystroju swojego domu. Zespół projektowy Brabantia wybrał nową paletę kolorów dla popularnych koszy Brabantia, aby odmienić wystrój i styl każdego pomieszczenia.  Paleta kolorów na 2024 rok składa się z modnych, wyróżniających się kolorów: jadeitowa zieleń, jasnożółty i stylowa ciemnoszara satyna oraz kolory wtapiające się w otoczenie: szary mineralny, szary i delikatny beż. Piękne kolory same w sobie, ale także stworzone do zestawiania i dopasowywania. Kosze z pedałem NewIcon i Bo, kosze dotykowe Touch, a nawet chlebaki będą dostępne w nowych kolorach od marca 2024 roku.

„Kolory Brabantia na 2024 rok są ze sobą połączone: można je optymalnie zestawiać i dopasować. Tworzą piękne połączenia, nadając domowi nowy i kreatywny charakter”. - Twan Verdonck, dyrektor kreatywny

Modne trio
Odważne nowe kolory Brabantia, jadeitowy zielony, jasnożółty i ciemnoszara satyna doskonale pasują zarówno do jaśniejszych, jak i ciemniejszych wnętrz. Mocna i nasycona ciemnoszara satyna emanuje chłodnym wyrafinowaniem, bogatą neutralnością z metalicznym połyskiem, bez wysiłku przekształcając każde pomieszczenie w ciepłe i stylowe zacisze domowe. Hotelowy szyk w domu. Nowy kolor jasnej żółci jest świeży i wyróżniający — promień wczesnego porannego słońca, przywołujący na myśl cytrynowy sorbet.  Nowy, energetyczny odcień, który rozjaśni pomieszczenie. Delikatna jadeitowa zieleń, pasująca do kuchennej kolekcji Brabantia, wprowadza element natury i równoważy styl. Naturalnie i z klasą!

Kolory te mogą nadać wnętrzu majestatyczności i charakteru, niezależnie od tego, czy jest ono jasne lub ciemne, czy chodzi o kuchnię w stylu industrialnym, czy nawet mieszkanie w stylu japandi lub naturalnym. Już wkrótce będzie można je zobaczyć na koszach z pedałem NewIcon i Bo, dotykowych koszach Touch, a nawet na chlebakach. Szukaj ich w sklepach od marca 2024 roku.

Naturalne piękno
Potrzebujesz spokoju i wyciszenia? Podstawowe kolory Brabantia: mineralny szary, szary i delikatny beż naturalnie wtapiają się we wnętrze, nadając mu harmonijny charakter. Kosze z pedałem NewIcon, kosze dotykowe Touch i Bo Touch będą dostępne w swych relaksujących odcieniach od marca 2024 roku. Kosze na śmieci Bo są teraz dostępne także w kolorze delikatnego beżu. Jest też więcej produktów do kuchni, np. chlebaki. Pięknie prezentuje się on w jasnej kuchni, ale także we wnętrzu w stylu vintage lub rustykalnym.

Od marca 2024 r. nowe kolory będą dostępne dla wybranych koszy na śmieci Bo, koszy dotykowych Touch i koszy z pedałem. Jeśli chodzi o przechowywanie, to wypukłe i prostokątne chlebaki marki Brabantia również zyskają nowe odcienie. W celu uzyskania szczegółowych informacji prosimy o kontakt z naszym działem sprzedaży lub odwiedzenie naszej strony internetowej www.brabantia.com.

Dla redaktora:

BRABANTIA - TWORZYMY Z MYŚLĄ O CODZIENNYM ŻYCIU
Żyjemy w świecie, w którym nieustannie pragniemy być więksi, szybsi i silniejsi. Na szczęście pod koniec dnia wracamy do domu. Miejsce, w którym toczy się życie, gdzie możemy być sobą i możemy się zrelaksować. Ciesz się tym zwykłym życiem. Samemu lub z najbliższymi.

Firma Brabantia rozpoczęła swoją działalność w 1919 r. Początki były skromne, ale z biegiem lat stała się ona globalną marką wnętrzarską, znaną z wprowadzania na rynek inteligentnego i stylowego designu kuchennego oraz przyborów kuchennych.  W Brabantia wierzymy, że życie powinno być piękniejsze, przyjemniejsze i bardziej zrównoważone. Przywiązujemy dużą wagę do drobnych rzeczy, projektując produkty z wielką dbałością o szczegóły i silnym pragnieniem dokonania pozytywnej zmiany dla ludzi i planety. Nasze produkty sprawiają, że codzienne czynności wykonywane w domu stają się nieco łatwiejsze i bardziej zrównoważone, aby te momenty w naszym życiu były jeszcze bardziej wyjątkowe. Możesz je pokochać i używać tak długo, jak chcesz, bez poczucia winy, kiedy w końcu się z nimi rozstaniesz. To właśnie oznacza „Tworzymy z myślą o codziennym życiu”.

www.brabantia.com/press

B CORP
Brabantia jest częścią wyjątkowej społeczności B Corpsów. B Corps, czyli Benefit for all Corporations, to firmy wyróżnione za swój pozytywny wpływ na społeczeństwo i środowisko. Uzyskanie certyfikatu B Corp to długotrwały proces. Obejmuje on kompleksowe analizy firmy pod kątem społecznej odpowiedzialności biznesu i analizuje wpływ firmy na pięć filarów: zarządzanie, środowisko, pracownicy, klienci i społeczność. bcorporation.eu

CRADLE TO CRADLE CERTIFIED®