Recenzja sklepu 4,6/5

• Darmowy zwrot w ciągu 30 dni
  • Darmowa wysyłka od 300 PLN
  • Dostawa do domu lub punktu odbioru*
  • Płatność kartą lub przez PayPal

Wygląd gwarantujący sukces.

Brabantia przedstawia pokrowce na deski do prasowania w kolorach szarego denimu i morskim.

Nowy pokrowiec na deskę do prasowania to jedna z tych niewielkich rzeczy, które mogą wpłynąć na motywację do prasowania i jego efekt. Wydłuża on również żywotność deski do prasowania. Dlatego Brabantia wprowadza dwa nowe wzory pokrowców na deski do prasowania. Kolor szarego denimu doskonale pasuje do panujących trendów wnętrzarskich i rozwiązań z zakresu prania oferowanych przez Brabantia. Delikatny, morski kolor nowego pokrowca na deskę do prasowania Brabantia pobudza przejrzysty i spokojny sposób myślenia. Dlaczego więc nie zafundować sobie i swojej desce do prasowania Brabantia jednego z tych nowych pokrowców? Oba modele są dostępne jako wymienny pokrowiec, jako kompletny zestaw z bawełnianym pokrowcem i grubym podkładem lub na deski do prasowania B i C. Dostępne od marca 2024 r.

Daj czadu z tą deską! - pokrowiec w kolorze szarego denimu
Ubierz swoją deskę do prasowania w nowy pokrowiec w kolorze szarego denimu w renomowanej jakości Brabantia. Pokrowiec wykonany jest w 100% z bawełny, a spodnia warstwa pianki wspiera perfekcyjne prasowanie. Gładki, mocny i stylowy. Ponadto, nowy pokrowiec to prosty sposób, aby deska do prasowania znów wyglądała jak nowa. Potrzebujesz nowej deski do prasowania? Deski do prasowania Brabantia B i C są wyposażone w ten wytrzymały pokrowiec. W ofercie są nawet kosze na pranie w tym samym kolorze, aby stworzyć pasujący do siebie zestaw do prania i prasowania.

Prawie jak na plaży — pokrowiec w morskim kolorze
Pranie Cię stresuje? Daj sobie chwilę wytchnienia dzięki pokrowcowi w kolorze Soothing Sea - jasnej jadeitowej zieleni delikatnie przechodzącej w błękit. Wierzchnia warstwa wykonana w 100% z bawełny zapewnia gładki poślizg podczas prasowania, podczas gdy spodnia warstwa z pianki umożliwia wywieranie nacisku, dzięki czemu skutecznie pozbędziesz się zagnieceń. Odświeżający pokrowiec dla poprawy nastroju. To także świetny sposób na wydłużenie żywotności deski do prasowania. Dostępny tylko jako wymienny pokrowiec, jako zestaw z nowym pokrowcem na deskę do prasowania i grubym podkładem oraz na deski do prasowania do żelazka parowego i z generatorem pary od marca 2024 roku.

„Dzięki tym pokrowcom na deski do prasowania możesz nadać swojej desce niepowtarzalny styl, zapewniając również jakość i funkcjonalność od Brabantia.” - Lauren Roelofs, menedżer ds. produktów do prania i prasowania.

Dopasowany krój
Nowe pokrowce są dostępne w dwóch rozmiarach i pasują do desek do prasowania Brabantia B i C z solidną podstawką na żelazko parowe lub solidnym uchwytem na urządzenie parowe. Niezależnie od rozmiaru posiadanej deski, wszystkie pokrowce idealnie pasują. A zapięcie na sznurek i system mocowania Stretch-System utrzymają wszystko dokładnie i stabilnie na swoim miejscu.

Pokrowce na deski do prasowania i deski do prasowania Brabantia są dostępne u głównych sprzedawców detalicznych (online), w tym w dużych domach towarowych, supermarketach oraz w wysokiej jakości niezależnych sklepach oferujących sprzęt do kuchni i przybory gospodarstwa domowego. W celu uzyskania szczegółowych informacji prosimy o kontakt z naszym działem sprzedaży lub odwiedzenie naszej strony internetowej www.brabantia.com

Dla redaktora:

BRABANTIA - TWORZYMY Z MYŚLĄ O CODZIENNYM ŻYCIU
Żyjemy w świecie, w którym nieustannie pragniemy być więksi, szybsi i silniejsi. Na szczęście pod koniec dnia wracamy do domu. Miejsce, w którym toczy się życie, gdzie możemy być sobą i się zrelaksować. Ciesz się tym zwykłym życiem. Samemu lub z najbliższymi.

Firma Brabantia rozpoczęła swoją działalność w 1919 r. Początki były skromne, ale z biegiem lat stała się ona globalną marką wnętrzarską, znaną z wprowadzania na rynek inteligentnego i stylowego designu kuchennego oraz przyborów kuchennych.  W Brabantia wierzymy, że życie powinno być piękniejsze, przyjemniejsze i bardziej zrównoważone. Przywiązujemy dużą wagę do drobnych rzeczy, projektując produkty z wielką dbałością o szczegóły i silnym pragnieniem dokonania pozytywnej zmiany dla ludzi i planety. Nasze produkty sprawiają, że codzienne czynności wykonywane w domu stają się nieco łatwiejsze i bardziej zrównoważone, aby te momenty w naszym życiu były jeszcze bardziej wyjątkowe. Możesz je pokochać i używać tak długo, jak chcesz, bez poczucia winy, kiedy w końcu się z nimi rozstaniesz. To właśnie oznacza „Tworzymy z myślą o codziennym życiu”.

www.brabantia.com/press

B CORP
Brabantia jest częścią wyjątkowej społeczności B Corpsów. B Corps, czyli Benefit for all Corporations, to firmy wyróżnione za swój pozytywny wpływ na społeczeństwo i środowisko. Uzyskanie certyfikatu B Corp to długotrwały proces. Obejmuje on kompleksowe analizy firmy pod kątem społecznej odpowiedzialności biznesu i analizuje wpływ firmy na pięć filarów: zarządzanie, środowisko, pracownicy, klienci i społeczność. bcorporation.eu

CRADLE TO CRADLE CERTIFIED®