Shopbeoordeling 4.6/5

 • Gratis retourneren binnen 30 dagen
 • Gratis verzending vanaf €60,-
 • Levering aan huis of afhalen* 
 • Veilig betalen met Bancontact, Paypal of creditcard

Brabantia in je huis.

Heb je een iPhone 6S of hoger of een recent Android toestel? Dan kun je de kleur en maat van onze vuilbakken en ons wassen&drogen assortiment in jouw eigen huis bekijken! * Ontdek snel meer:

> DEELNEMEN AAN WINACTIE

> DEELNEMERSVOORWAARDEN WINACTIE

> PRODUCTEN IN AR PLAATSEN

> ONLINE VERKOOPPUNTEN

> FYSIEKE VERKOOPPUNTEN

 

(*) Let op: omdat AR ook aspecten als lichtinval en kleurgebruik in de ruimte registreert zou het kunnen dat de kleur lichtjes afwijkt met die van de realiteit. Bekijk daarom altijd de productfoto goed om zeker te zijn van de kleur.

Winactie.

Doe je mee aan onze Winactie? In onderstaande stappen leggen we je uit hoe je kunt deelnemen en wat je hiervoor moet doen. Ben je nog niet zo bekend met AR of wil je AR gewoon eens proberen? Lees dan zeker de tekst producten in AR plaatsen. Hierin leggen we je uit wat AR is en hoe het werkt.

 1. In de Brabantia folder in het Feeling magazine vind je drie QR codes terug. Eentje met onze nieuwste SteUp pedaalemmer collectie, één met al onze afvalemmers en de andere met al onze was- en droogsystemen. De eerste QR code (StepUp pedaalemmer collectie) is diegene van de winactie. Scan deze QR code met de camera van je telefoon. Nu beland je op een lijstpagina met vier verschillende kleuren StepUp pedaalemmers. Selecteer je favoriete kleur en klik op ‘Bekijk in AR’.
 2. Je camera opent automatisch. Houd nu de camera naar de vloer gericht totdat er een AR model tevoorschijn komt. Maak een foto hiervan.
 3. Stuur je foto van het AR model samen met je antwoord op de wedstrijdvraag* voor 31-01-2022 23.59u door naar [email protected].

(* ) Wedstrijdvraag: Hoeveel van onze producten zijn via AR te bewonderen? Uit hoeveel % gerecycled materiaal bestaat onze nieuwe StepUp pedaalemmer?

PS: vergeet niet de wedstrijdvoorwaarden te lezen! Lees het volledige wedstrijdreglement hier.

Wedstrijdvoorwaarden.

 • Deelname aan de wedstrijd kan enkel en alleen door een foto van zijn/haar AR model van het Brabantia product en zijn/haar antwoord op de wedstrijdvraag door te sturen naar [email protected] voor 31-08-2021 23.59u.
 • Door de foto en het antwoord op de wedstrijdvraag door te sturen, neemt men deel aan de winactie en verklaart men het eens te zijn met de wedstrijdvoorwaarden van de winactie.
 • Deelname kan op ieder moment door de deelnemer worden stopgezet door een mail te sturen naar [email protected] met vermelding van het uitschrijven voor de wedstrijd. Alle gegevens van de desbetreffende persoon worden dan verwijderd.
 • Iedere deelnemer mag slechts één keer deelnemen aan de winactie.
 • De winnaar wordt bepaald op basis van het antwoord op de wedstrijdvraag. De 5 deelnemers die exact of het dichtste bij het antwoord op de schiftingsvraag zitten en die een kwalitatieve foto doorsturen waarop het Brabantia product in AR volledig en duidelijk is te zien, winnen. In geval van een ex aequo wint de deelnemer wiens deelname het eerst werd geregistreerd.
 • De 5 winnaars worden op 1 september 2021 per e-mail gecontacteerd. Personen die geen mail krijgen hebben ook niet gewonnen en worden niet gecontacteerd.
 • Iedere winnaar ontvangt één keer het Brabantia product dat hij/zij via de AR tool in AR heeft gezet. Met andere woorden: het Brabantia product dat op de doorgestuurde foto staat.
 • Indien het antwoord van de winnaar meer dan twee weken na de bekendmaking via mail uitblijft, verliest hij of zij haar recht op de prijs.

Lees het volledige wedstrijdreglement hier.

Producten in AR plaatsen.

Ben je nog niet bekend met AR? AR of Augmented Reality maakt het mogelijk om producten virtueel in 3D bij jou in de huiskamer te plaatsen. Ben je hiermee nog niet bekend en wil je het graag leren? Hieronder leggen we je stap per stap uit hoe je aan de slag kunt.

 1. Scan de QR code
  Scan de QR code met de camera van je mobiel of met een QR scanner. Nu kom je op de campagnepagina van het producttype.


  Afvalemmers

  Wassen

  StepUp
 2. Doorloop de stappen op je mobiel (verschillend per type)
  • Iphone 6S of hoger. Bij een Iphone 6S of hoger heb je twee opties om vanuit de campagnepagina de AR modellen te openen. De eerste optie (linkse knop) is de iOS Quicklook. Deze zorgt ervoor dat je na het klikken op het 3D icoontje rechtstreeks het AR model kunt plaatsen. Wil je liever een ander model of kleur? Dan moet je terug naar de campagnepagina.
   De tweede optie (rechtse knop) is de Brabantia AR app. Download de app en je kan van start! Wil je graag hetzelfde model in een andere kleur zien? Simpel, dat kan met één klik. Plaats je graag verschillende modellen? Ook mogelijk.
  • Android. Heb je een Android mobiel die voorkomt in deze lijst: https://developers.google.com/ar/discover/supported-devices? Dan zit je goed! Voor Android toestellen heb je slechts één optie om AR modellen te bekijken: de Brabantia AR app (zie vorige alinea ‘Brabantia AR app’ voor meer info).

 3. Plaats het AR-model
  Op basis van het type toestel dat je hebt, heb je de AR weergave aangezet door te klikken op de knop 'Bekijk in AR'. Als alles goed gaat, is je camera geopend en kan je aan de slag met het plaatsen van het model in AR. Dit doe je door de camera van je telefoon naar de grond te richten. Zodra er een geschikte plek is, verschijnt het product. Met je vingers verschuif je het in de ruimte. Zo kun je goed zien hoe het staat. Foto maken? Klik op de ronde button beneden op het scherm of maak een screenshot. Creatieve foto’s maken is natuurlijk nog leuker!

Online verkooppunten.

Fysieke verkooppunten.

Als je wil weten waar je onze producten kunt kopen, vind je hier het dichtstbijzijnde verkooppunt. Omdat een dealer misschien niet het door jou gezochte product in zijn assortiment heeft, raden wij aan van te voren even te bellen.