Shopbeoordeling 4.6/5

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • Levering aan huis of afhalen* 
  • Veilig betalen met Bancontact, Paypal of creditcard

Werken bij Brabantia.

 

We zijn dol op onze producten, maar van onze mensen houden we nog meer. Met de hele Brabantia-familie zorgen we voor elkaar en voor volgende generaties. We willen samen leren, werken en plezier maken. De wereld mooier maken. Verantwoord ondernemen dus. Betrouwbaar, flexibel, gewetensvol, verrassend en ondernemend, dat zijn de waarden die we samen delen. 

Doe je mee?

Bij Brabantia komen de professionaliteit van een multinational samen met de charme en het ondernemerschap van een familiebedrijf. Een inspirerende omgeving, waarin je je energie kwijt kunt, maar ook je ideeën. Brabantse gezelligheid in een internationale omgeving dus. Plus alle ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling, een prima salaris en dito secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Brabantia hanteert altijd de Privacywetgeving. Als je solliciteert op een vacature bij Brabantia zullen wij de door jou verstrekte gegevens met jouw toestemming verzamelen en verwerken voor het in behandeling nemen van jouw sollicitatie. Deze door jou verstrekte
persoonsgegevens worden door Brabantia bewaard tot maximaal 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure.
 

Wil je ons helpen bij de uitbreiding van onze mooie onderneming? Geweldig! Laat ons weten over welke vaardigheden je beschikt en binnen welke functie je die zou willen inzetten. We horen graag van je! 

 

Over Brabantia

De afgelopen eeuw heeft Brabantia een plek veroverd in de huizen en harten van miljoenen mensen over de hele wereld. Want wat je ook in het huishouden doet, het wordt leuker met onze mooie en slimme huishoudelijke artikelen. Designed for living, noemen we dat. En dat zie je ook terug in ons werk.