Shopbeoordeling 4.6/5

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • Levering aan huis of afhalen* 
  • Veilig betalen met Bancontact, Paypal of creditcard

Over ons.

"Het zijn de kleine dingen in het leven die het verschil maken. Daar geloven wij in. Een lief gebaar, een moment tussen mensen of juist voor jezelf, in de tuin of op de bank. Het is de gedachte achter alles wat we doen.

Bij Brabantia maken we huishoudelijke producten die net dat beetje mooier, plezieriger en duurzamer zijn. Gemaakt met oog voor detail en oog voor mensen en onze wereld. Zodat jij kunt genieten van de dingen waar het leven écht om draait."

Tijn, CEO Brabantia

"100 years ago we began
to design
products for the way you live and love today."

 

Designed for living, since 1919.

We koesteren onze wortels.

Brabantia is overal ter wereld te vinden. We hebben kantoren en productiefaciliteiten van Oostenrijk tot de VS en van China tot Finland. Maar onze wortels liggen in Nederland, in de provincie Brabant om precies te zijn. Dat is waar overgrootvader Van Elderen in 1919 zijn eerste melkbussen en kannen produceerde. We maakten onze eerste pedaalemmers in 1952 en ons iconische decor Patrice dateert uit 1969. Nu staat de vierde generatie aan het roer van ons familiebedrijf en heeft ons Dutch Design een plek veroverd in de huizen en harten van miljoenen mensen wereldwijd.

Van nature duurzaam.

Onze toewijding aan duurzaamheid begon lang voor 'recyclen' een trend werd. In de jaren '40 transformeerden we blikken voor gecondenseerde melk tot bekers. En dit zie je nog steeds in onze producten: droogrekken en droogmolens voor natuurlijk drogen, Fairtrade strijkplankhoezen en afvalbakken die zijn ontworpen voor het scheiden van afval.

Het is ons doel om in 2035 100% circulair te zijn, met veilige materialen, schoon afvalwater, hernieuwbare energie, gerecycled productieafval, biobased materialen en recyclebare producten.

Sinds maart 2023 dragen we het trotse B Corp-certificaat. Dit erkent onze positieve impact op mens en milieu en past perfect bij onze doelstelling om volledig circulair te zijn in 2035. 

Ontdek meer in ons impact report.

Mensen.

We houden van onze producten, maar we houden nog meer van mensen! Binnen de grote Brabantia-familie zorgen we voor elkaar, voor onze kopers en voor de volgende generaties. We willen samen leren, werken en plezier hebben, wij allemaal. We maken soms fouten, maar genieten van de reis. Vooruitstrevend, verrassend, gewetensvol, betrouwbaar en flexibel zijn de waarden die we delen. Samen kunnen we de wereld nog mooier maken.