Shopbeoordeling 4.6/5

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • Levering aan huis of afhalen* 
  • Veilig betalen met Bancontact, Paypal of creditcard

Ons verhaal:

Designed for living.

"Het zijn de kleine dingen in het leven die het verschil maken. Daar geloven wij in. Een lief gebaar, een moment tussen mensen of juist voor jezelf, in de tuin of op de bank. Het is de gedachte achter alles wat we doen.

Bij Brabantia maken we huishoudelijke producten die net dat beetje mooier, plezieriger en duurzamer zijn. Gemaakt met oog voor detail en oog voor mensen en onze wereld. Zodat jij kunt genieten van de dingen waar het leven écht om draait."

Tijn, CEO Brabantia

 

 

"100 years ago we began to design products for the way you live and love today."

 

Designed for living, since 1919.

We koesteren onze wortels.

Brabantia is overal ter wereld te vinden. We hebben kantoren en productiefaciliteiten van Oostenrijk tot de VS en van China tot Finland. Maar onze wortels liggen in Nederland, in de provincie Brabant om precies te zijn. Dat is waar overgrootvader Van Elderen in 1919 zijn eerste melkbussen en kannen produceerde. We maakten onze eerste pedaalemmers in 1952 en ons iconische decor Patrice dateert uit 1969. Nu staat de vierde generatie aan het roer van ons familiebedrijf en heeft ons Dutch Design een plek veroverd in de huizen en harten van miljoenen mensen wereldwijd.

Van nature duurzaam.

We houden net zoveel van onze planeet als jij. Daarom ontwerpen we al onze producten zó dat ze recycleerbaar zijn. We begonnen al met recyclen voordat het woord zelfs was uitgevonden, door in de jaren '40 van blikken voor gecondenseerde melk nieuwe bekers te maken. Tegenwoordig helpen onze producten je ook om jouw deel voor het milieu te doen. Zoals keukengereedschap met dubbele functies, afvalbakken die zijn ontworpen voor het scheiden van afval, droogrekken en droogmolens voor natuurlijk drogen, voorraadbussen die voedselverspilling voorkomen en zelfs slimme strijkplankhoezen voor effectiever strijken. Daarbovenop ondersteunen we grote en kleine initiatieven die de wereld mooier maken.

Mensen.

We houden van onze producten, maar we houden nog meer van mensen! Binnen de grote Brabantia-familie zorgen we voor elkaar, voor onze kopers en voor de volgende generaties. We willen samen leren, werken en plezier hebben, wij allemaal. We maken soms fouten, maar genieten van de reis. Vooruitstrevend, verrassend, gewetensvol, betrouwbaar en flexibel zijn de waarden die we delen. Samen kunnen we de wereld nog mooier maken.