Shopbeoordeling 4.6/5

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • Levering aan huis of afhalen* 
  • Veilig betalen met Bancontact, Paypal of creditcard

Klein & krachtig. 

Een goede service zit ‘m vaak in de kleine dingen. Problemen, klachten en defecten worden zo snel en efficiënt mogelijk opgelost, met de focus op duurzaamheid. Precies daarom hebben een groot en divers serviceonderdelen assortiment. Zo maken we de nieuwe zending zo klein mogelijk, verlengen we de levensduur van je product en voorkomen we een retourmelding. 

Je mag zelf opzoek gaan naar de benodigde oplossing. Raadpleeg onze veelgestelde vragen en bekijk ons serviceonderdelen assortiment. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op. Deel duidelijke foto's en informatie. Dan kunnen we samen het defect bepalen en opzoek gaan naar een oplossing. 

Veelgestelde vragen.

Misschien is je vraag al eens gesteld. Ga zelf op zoek naar het antwoord en krijg snel online advies en hulp. 

Mijn Touch Bin deksel is kapot.

Heb je een probleem met het deksel van je Touch Bin? Laat de Touch Bin Serviceassistent je helpen. Houd het deksel van je Touch Bin bij de hand. Beantwoord enkele vragen om het probleem van het deksel te identificeren. De Touch Bin assistent begeleid je naar de juiste oplossing.

Dit duurt ongeveer 2 minuten.

Problemen met de waslijn van je droogmolen? 

Is jouw drooglijn kapot? Dit heeft mogelijk met de spanning op de droogmolen te maken, de leeftijd van het product of toch iets anders. Gelukkig bieden wij losse waslijnen aan om dit probleem zo snel en duurzaam mogelijk op te lossen. Des te sneller kun je de natuur zijn werk weer laten doen. 

Heb je een ander probleem met je droogmolen of vragen over garantie? Bekijk onze FAQ’s of neem contact op met onze klantenservice.

Kwaliteit & duurzaamheid.

Alle onze producten zijn ontworpen, ontwikkeld, geproduceerd en na productie getoetst, aan een hoge kwaliteitsstandaard. Afhankelijk van het type product, heb je recht op 2, 3, 5 of 10 jaar garantie. Hiermee staan wij garant voor kwaliteit. Mocht het nodig zijn om garantie te claimen, vragen wij je om het defect en het aankoopbewijs aan ons voor te leggen.

Naast dat onze producten lang meegaan, van goede kwaliteit en goede materialen gemaakt zijn, is een defect vaak op te lossen met een klein onderdeel. Zo doen we alles om de levensduur van jouw Brabantia product te verlengen.

Neem contact met ons op.

Bel ons op 0032 11 93 00 10

Mail ons via [email protected]

Contact ons via het contactformulier