STRIJKPLANK

van Brabantia

Strijkplanken van klasse. Zo stevig dat ze strijktafel mogen heten.

Wist je dat je met strijken meer dan 100 calorieën per uur verbrandt?

Strijkplanken

Het leven is zo mooi, daar wil je toch zoveel mogelijk van genieten? Van élk moment dus, ook van strijken. Wij helpen je daar graag bij, met strijkplanken en strijkplankhoezen die van strijken quality time maken. Muziekje erbij en strijken – en mijmeren – maar.


Er is een Brabantia strijkplank voor iedereen, of je nou maar af en toe strijkt of elke dag de plank pakt. Onze strijkplanken zijn zo stevig, dat ze strijktafel mogen heten. Met meer dan 30 verschillende soorten strijkplanken hebben we er zeker een die past bij jouw wensen en manier van strijken. Lastig kiezen? Kijk dan hieronder welke houder het beste bij jou past. Of lees
onze tips om de juiste strijkplank te kopen.

Hoe kies je de juiste strijkplank?

BREDE STRIJKPLANK

Brabantia heeft strijkplanken in 4 verschillende maten, van A (compact) tot D (meest ergonomisch). Hoe groter en breder de strijkplank, hoe minder je kleding hoeft te verplaatsen om te strijken.

STRIJKIJZER OF STOOMGENERATOR

Sommige strijkplanken hebben kleinere ijzerhouders dan andere, dus zoek de plank die past bij jouw strijkijzer. Een groot en zwaar stoomsysteem zoals een stoomgenerator vraagt meer ruimte dan een gewoon strijkijzer.

STOOMGEBRUIK

Gebruik je veel stoom? Onze SteamControl strijkplankheeft een waterproof strijkoppervlak met een wateropvangtray met 'Aqua Bowl' voor het gemakkelijk aftappen van het condenswater. Of kies een PerfectFlow strijkplankhoesmet speciale 3D textiel technologie voor optimale spreiding van de stoom en sneller strijken. Een stoom-droom!

HOOGTE

De hoogte van je strijkplank is belangrijk om rugproblemen te voorkomen, vooral als je veel strijkt. Daarom zijn alle Brabantia strijkplanken in hoogte verstelbaar. De minimale en maximale hoogtes verschillen per model. Het model D Premium Comfort is zelfs geschikt voor zittend strijken.

VEILIGHEID

Je wilt natuurlijk niet dat je strijkplank per ongeluk inklapt omdat kinderen aan de hendel komen. Daarom hebben onze strijkplanken A, B en C een ingebouwde beveiliging. En strijkplanken van het type D hebben een speciale rode rubber bal als vergrendeling om ongewenst inklappen te voorkomen.

MATERIAAL

Een Brabantia strijkplank is gemaakt om strijken makkelijker te maken. Daarom gebruiken we stoomdoorlatende materialen en strijkplankhoezen van 100% katoenen met een veerkrachtige schuimlaag. Zo zet jij druk op de kreukels en niet andersom!

LINNENREK

Als je op zoek bent naar extra werkruimte bij het strijken, dan is een strijkplank met kledingrekjeeen uitkomst. Ideaal voor opstapelen (en het bewonderen) van die keurig gestreken overhemden!

BESCHERM JE VLOER

Bewegen is voor surfplanken, niet voor strijkplanken. Daarom hebben onze strijkplanken beschermdoppen die ervoor zorgen dat je strijkplank niet verschuift of krassen achterlaat.

LEVENSDUUR

Als je elk jaar een nieuwe strijkplank wilt kopen, dan mag dat natuurlijk. Maar het hoeft niet: alle Brabantia strijkplanken zijn stevig en hebben 10 jaar garantie. Dus hoef je alleen af en toe zo’n mooie nieuwe strijkplankhoes te kopen.

Kies je houder

STRIJKIJZERHOUDER

Op onze standaard strijkijzerhouder parkeer je zowel stoom- als gewone strijkijzers. Hij is gemaakt van roestvrij of gelakt staal en is geschikt voor strijkijzers met de maximale afmeting van 150 mm.

Koop een strijkplank met strijkijzerhouder

STRIJKIJZERHOUDER SOLID

Dankzij zijn opening is deze strijkijzerhouder in gelakt of blank roestvrij staal geschikt voor stoom- en gewone strijkijzers. Als ze tenminste niet groter zijn dan 150 mm.

Koop een strijkplank met solide strijkijzerhouder

STOOMGENERATORHOUDER SOLID

Deze strijkijzerhouder is sterk genoeg voor stoomgenerators met een maximum maat van 270 x 170 mm. Wil je hem in blank roestvrij staal of gelakt?

Koop een strijkplank met stoomunithouder Solid

UITKLAPBARE STOOMUNITHOUDER

Deze veelzijdige houder is geschikt voor alle gangbare stoomunits (max 360 x 190 mm) én (stoom-)strijkijzers met een maat van 130 mm. Je kunt hem zelfs inklappen voor makkelijk opbergen.

Koop een strijkplank met uitklapbare stoomunithouder

HITTEBESTENDIGE PARKEERPLAATS

Voor deze parkeerplaats heb je geen vergunning nodig. Hij is geïntegreerd in je strijkplankhoes en geschikt voor stoomunits, stoomstrijkijzers en gewone ijzers.

Koop een strijkplank met parkeerplaats

SILICONEN MATJE

Dit siliconen matje is een mobiele parkeerplaats voor je hete strijkijzer en is geschikt voor stoomunits, gewone en stoomstrijkijzers. Dit hot item is verkrijgbaar in verschillende vormen en maten.

Koop een strijkplank met siliconen matje

Strijkdeken

Ideaal voor alle snelle strijkklusjes. De 65 x 120 cm strijkdeken maakt strijken een beetje makkelijker. Vouw hem uit waar je maar wilt en - voila! - een instant strijkplank. De dikke 6-laagse deken is ideaal voor (stoom)strijken, beschermt de ondergrond tegen hitte en vocht en blijft op zijn plaats dankzij de antislip onderkant.

Strijkplank kopen

Alle opties gezien en klaar om met alle informatie op zak je keuze te maken? Bekijk het volledige aanbod van Brabantia strijkplanken. Muziekje erbij en strijken maar.

Strijkplank aanbieding

Wil jij graag een strijkplank met korting kopen? Houd dan onze aanbiedingen in de gaten. In de outlet vind je producten met tot wel 30% korting. Ideaal als je geld wilt besparen, maar toch een strijkplank van de hoogste kwaliteit wilt hebben.

Good day, to give you the best Brabantia Experience, we offer our website in several languages.
Based on your location we propose you  the next website(s):