Bestel je ideale droogrek online!

Een droogrek voor in de tuin, op zolder of in de waskamer: je kunt ze overal neerzetten. Droogrekken zijn flexibel, stevig en makkelijk op te bergen. En het drogen aan een wasrek wordt nóg leuker als je weet hoeveel stroom dit je scheelt ten opzichte van een droger. Er zijn verschillende soorten en maten, welke is jouw favoriet?

Alle soorten droogrekken

Droogrekken van Brabantia zijn er in allerlei soorten. Het is maar net wat je zelf fijn vindt en wat er in jouw huis past. Heb je een grote wasruimte en kun je daar veel in kwijt? Dan is een T-Model wasrek iets voor jou: een breed wasrek met verstelbare zijstukken, waar je een berg was op kwijt kunt! Ook voor iedereen met een minder grote wasruimte zijn er veel ideale oplossingen. Zo kun je namelijk ook kiezen voor een droogtoren: een hoog wasrek waar je ook al je was aan kwijt kunt, zelfs lange kledingstukken zoals broeken en jurkjes. Of wat dacht je van een hangend wasrek? Deze bevestig je gemakkelijk aan een deur, een muur, trapleuning of andere objecten tot 11 cm dik. Ideaal voor alle was die je liggend wilt laten drogen. Wat je wensen ook zijn, Brabantia heeft het droogrek voor jou. Ontdek je wasrekje en bestel het online, snelle en gratis bezorging én 5 jaar garantie.

Droogtoren van Brabantia in wit design. Heeft maar 1 vierkante meter vloerruimte nodig.Droogtoren van Brabantia in wit design. Heeft maar 1 vierkante meter vloerruimte nodig.

Wasrek buiten gebruiken?

Brabantia droogrekken zijn volledig bestand tegen het (Nederlandse) weer, sterk en stevig, maar ook makkelijk te verplaatsen en te openen. Toch een buitje? Onze droogrekken hebben een simpel transportslot, waardoor je ze makkelijk binnen kunt halen, ook als ze helemaal volhangen. Hun stevige pootbeschermers houden je vloer netjes. En als alles droog is, klap je je wasrek in en berg je het eenvoudig op.

Droogtoren, roldrooglijnen en deurdroogrek van Brabantia: handig en ruimtebesparend. Droogtoren, roldrooglijnen en deurdroogrek van Brabantia: handig en ruimtebesparend.

Droogtoren

De droogtoren biedt 23 meter flexibele droogruimte en hoeft daar maar één vierkante meter vloer voor terug. Je kunt er de complete inhoud van je wasmachine aan kwijt, zelfs voor lange kledingstukken zoals broeken is voldoende ruimte. En fijne was droog je plat op de platforms. Klap de droogtoren uit, en ophangen maar. Drogen was nog nooit zo makkelijk!

Wit T-droogrek van Brabantia met verstelbare zijkanten, vloerbescherming en transportslot. Wit T-droogrek van Brabantia met verstelbare zijkanten, vloerbescherming en transportslot.

Wasrek T-model

Dit wasrek heeft verstelbare zijstukken, vloerbescherming en een transportsluiting. Het biedt 20 meter droogruimte en is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Stevig, stabiel en geschikt voor het drogen van de langste broeken tot die ene, eenzame sok. En net als op al onze droogrekken, krijg je ook op deze 5 jaar garantie.

Wanddroogrek 

Ben je op zoek naar een wanddroogrek? Dan zijn er meerdere modellen bij Brabantia te verkrijgen! Een wanddroogrek is namelijk niet voor iedereen hetzelfde. Bij Brabantia heb je de keuze tussen een compact droogrek voor aan de muur, een grotere variant, de WallFix, en een uittrekbaar waslijn. Zo is er voor ieder huishouden een ideaal wanddroogrek. Lees meer over de verschillende type wanddroogrekken van Brabantia!

Muurdroogrek om ruimte te besparen. Beschikbaar in wit. Muurdroogrek om ruimte te besparen. Beschikbaar in wit.

Wallfix 

Een stevig en groot wanddroogrek: dat is de WallFix van Brabantia. De WallFix is ideaal voor huishoudens die geen droogmolen kwijt kunnen in de tuin, maar hun was wel graag buiten willen drogen. Maar óók voor mensen met een wat kleinere wasruimte die geen plek meer op de grond hebben maar wel aan de muur. De WallFix is heel gemakkelijk weer in te klappen wanneer de was is afgehaald. Handig, compact en altijd paraat: dat is de WallFix!

Witte Linn waslijn van Brabantia in licht design met harde paal van bamboe. Ook beschikbaar in zwart.Witte Linn waslijn van Brabantia in licht design met harde paal van bamboe. Ook beschikbaar in zwart.

Linn kledingrek

Zoek je wat oogstrelende opbergruimte? Linn staat voor je klaar! Met een stevige bamboe roede en twee in hoogte verstelbare plateaus, blijft Linn in alle omstandigheden en interieurs overeind. Gebruik haar als garderoberek, droogrek, om te luchten, als opbergrek of gewoon om je kamer mooier te maken.

Bekijk de Linn kledingrekken 
4,5 meter droogrek van Brabantia om op te hangen. Beschikbaar in Ivory, Metallic Grey of Passion Red.4,5 meter droogrek van Brabantia om op te hangen. Beschikbaar in Ivory, Metallic Grey of Passion Red.

Hangend droogrek 

Kom je deuren en verwarmingen te kort om je was overheen te hangen? Of zoek je gewoon een vrolijk gekleurde oplossing om je truien liggend te drogen? Brabantia’s droogrek is een slimme oplossing en verkrijgbaar in meerdere kleuren. Dit handige en kleine wasrekje biedt je 4,5 meter aan drooglijn, is gemakkelijk op te hangen en past op deuren, muren tot 11 cm dik en alles ertussenin. Een droom van een droogrek!

4,4-meter lange waslijn van Brabantia. 22 meter droogcapaciteit. 4,4-meter lange waslijn van Brabantia. 22 meter droogcapaciteit.

Uittrekbare waslijnen

Veel was? Dan trek je er toch gewoon wat extra droogruimte bij? Brabantia’s roldrooglijn past tussen twee muren, met maximaal 4,4 meter tussenruimte. Het soepele systeem biedt je 22 meter waslijn en het automatische blokkeersysteem zorgt dat deze altijd strak gespannen is. Ideaal voor de badkamer, maar ook voor andere was- of kledingruimtes!

8 tips voor het drogen van was
kledingrek linn Kledingrek Linn: handig én stijlvol
Je was drogen in stijl met de Linn
linn Een elegant droogrek: Brabantia Linn

Wasrek aanbieding

Op zoek naar een wasrek in de aanbieding? Brabantia heeft regelmatig aanbiedingen op verschillende producten, waaronder wasrekken! Houd daarvoor de aanbiedingen pagina in de gaten. Staat jouw ideale wasrek er niet tussen? Neem dan een kijkje tussen alle wasrekken van Brabantia.

Good day, to give you the best Brabantia Experience, we offer our website in several languages.
Based on your location we propose you  the next website(s):