• Compleet assortiment
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Retourneren binnen 14 dagen
  • Veilig betalen met Creditcard, PayPal, MrCash of KBC PAY

Brabantia Droogmolen

Mmmmm, hou je ook zo van de geur van wasgoed dat buiten gedroogd is? Als je eraan denkt hoeveel stroom een droogmolen je scheelt, geniet je er nog eens extra van. En je was buiten drogen wordt helemáál geweldig met zo’n slimme en stevige droogmolen van Brabantia.

Bestel je droogmolen online

Droogmolens om van te houden

De goedkoopste droger is een droogmolen

Alle Brabantia droogmolens zijn volledig weersbestendig, sterk en stevig, maar ook makkelijk te verplaatsen en te openen. De waslijn die we gebruiken is superstevig en makkelijk aan te spannen dankzij het slimme ‘paraplu-systeem’ van de molen. En natuurlijk krijg je op elke droogmolen van Brabantia 5 jaar garantie.

Groot, klein of aan de muur?

Wil je 24, 40, 50 or zelfs 60 meter waslijn? Wil je een compacte droogmolen, wil je er een voor aan de muur of met een lift? Wat je ook zoekt, Brabantia heeft de droogmolen voor jou! Vind je perfecte match en bestel ‘m online, dan bezorgen we hem snel en gratis. Service om van te houden. 

Droog je was puur natuur

Brabantia Essential Droogmolen

Essential

Onze droogmolen Essential is klein genoeg om niet in de weg te staan in je tuin of schuur, maar groot genoeg voor een heleboel was. Deze slimmerik gaat open als een paraplu, zodat de extra stevige, UV-bestendige waslijn altijd goed gespannen is. We hebben de waslijn zelfs een slim antislip-profiel gegeven en hebben ervoor gezorgd dat ze makkelijk te vervangen is – het zijn per slot van rekening de kleine dingen die het doen. En deze kleine was-assistent heeft nog meer verrassingen voor je. Zoals zijn stevige ophangoog en de mogelijkheid om aan het eind van zijn armen een kleerhanger te hangen. De droogmolen Essential heeft een afsluitbare kunststof bodemhuls waarmee je hem gemakkelijk in beton verankert, zonder struikelgevaar. Hetzelfde geldt voor het ø 35 mm afsluitbare metalen grondanker voor stevige verankering zonder beton. Om nog langer te genieten van je Brabantia droogmolen Essential, kun je er zelfs een weerbestendige beschermhoes met rits bijbestellen. Was alles maar zo makkelijk.

Brabantia Essential

Topspinner

Brabantia maakt de was ophangen weer leuk met de Topspinner droogmolen. Laat je wasmand lekker op zijn plaats staan, draai gewoon je droogmolen en hang je was waar je wilt. De Topspinner draait echt top, zelfs als ‘ie helemaal volhangt met natte was. Maar er is meer: de droogmolen is gemakkelijk te openen en heeft extra sterke, UV-bestendige antislip waslijnen. Dankzij het slimme paraplu-systeem staan die lijnen ook altijd strak. Het oogje voor kleerhangers en het stevige ophangoog scoren ook punten. De Topspinner droogmolen is verkrijgbaar met een stevig metalen grondanker om ‘m vast te zetten in je tuin, zonder beton en zonder struikelgevaar. Er is ook een ø 45 mm afsluitbare kunststof bodemhuls verkrijgbaar waarmee je hem gemakkelijk in beton verankert. Met een weerbestendige hoes bescherm je je Brabantia droogmolen tegen het weer. De hoes is apart verkrijgbaar, net als allerlei andere leuke was-accessoires.

Brabantia Topspinner

Lift-O-Matic

Werk je liever aan je armspieren in de sportschool dan met je droogmolen? Brabantia maakt het leven lichter met de Lift-O-Matic, een droogmolen waarmee je je was kunt ophangen zonder op je tenen te hoeven staan. Zet de droger gewoon op jouw ideale werkhoogte (tussen 129 en 187 centimeter) en draai ‘m rond om je was op te hangen. Natuurlijk heeft ook deze verstelbare droogmolen extra stevige UV-bestendige antislip waslijnen, die ook nog eens altijd strak gespannen zijn. Hij heeft bovendien een oog aan het eind van zijn armen, waaraan je een kleerhanger kunt hangen. En met zijn stevige ophangoog berg je ‘m makkelijk op. De Lift-O-Matic droogmolen is verkrijgbaar met een ijzersterk metalen grondanker, waarmee je ‘m stevig en diep in de grond bevestigt. Zonder beton en zonder opstaande randen. Met de ø 45 mm afsluitbare kunststof bodemhuls zet je de droogmolen gemakkelijk in beton. En met de weerbestendige opberghoes bescherm je je droogmolen tegen weer en wind. Handig-O-Matic

Brabantia Lift-O-Matic

Lift-O-Matic Advance

Wasdag wordt pas echt een fijne dag met de Lift-O-Matic Advance droogmolen. Hij draait als een zonnetje en dankzij het Easy-Lift systeem zet je hem zonder moeite op je ideale werkhoogte (tussen 149 en 197 centimeter). Zelfs de waslijnen zijn van superkwaliteit: UV-bestendig, sterk en antislip. Er zit een ophangoog aan alle armen, waaraan je een kleerhanger kunt hangen. Handig voor jurken en andere fijne kledingstukken waarin je echt geen kreukels wilt. De Advance droogmolen heeft standaard een weerbestendige opberghoes die je ‘m gemakkelijk aan- en uittrekt. Je krijgt er ook een weerbestendige wasknijperzak bij, dus nooit meer zoeken naar je knijpers. Je ideale droogmolen heeft een afsluitbare kunststof bodemhuls waarmee je hem gemakkelijk in beton verankert, zonder struikelgevaar! Hetzelfde geldt voor de apart verkrijgbare ø 50 mm afsluitbare metalen grondanker voor stevige verankering zonder beton. Zo wordt de was weer leuk!

Brabantia Lift-O-Matic Advance

SmartLift

Stroom besparen door buiten je was te drogen is mooi, maar ook op je eigen energie ben je natuurlijk zuinig. Daarom hebben we de SmartLift ontworpen – onze makkelijkste droogmolen ooit. Raak het voetpedaal aan en de SmartLift glijdt naar de ideale werkhoogte (maximaal 215 cm). Door dit slimme pedaal en het dito vouwmechanisme hoef je zelfs niet onder zijn armen door te duiken als je hem uitklapt. De ideale droogmolen om kussens en dekbedden te luchten. Alle waslijnen zijn uiteraard van de hoogste kwaliteit, UV-bestendig en voorzien van antislip-profiel. Met het Line Tight-systeem heb je bovendien nooit meer last van doorzakkende lijnen. En als de was klaar is, berg je de SmartLift in een paar seconden op. Bij dit makkelijke type krijg je een gratis grondanker, een weerbestendige opberghoes en wasknijperzak en natuurlijk 5 jaar Brabantia-garantie. Dat is nog eens een droogmolen!

Brabantia SmartLift

Wallfix

Is je tuin te klein voor een gewone droogmolen? Wil je je droogmolen niet laten staan, maar heb je ook geen zin om ermee te sjouwen? Of wil je een droogmolen op je balkon of zelfs binnen? De Brabantia WallFix wanddroger vervult al je wensen. De WallFix met 24 meter drooglijn is een unieke droger voor aan de muur. Klap hem uit en je kunt er een hele lading was aan kwijt. Ook grote stukken, want zijn buitenste lijnen zijn 120 centimeter lang. Alle waslijnen zijn trouwens extra sterk, UV-bestendig en voorzien van een antislip-profiel, zodat je was beter blijft hangen. Is alles droog? Dan klap je de WallFix terug tegen de muur. De WallFix kan prima tegen wind en regen, je beschermt hem extra met de handige opberghoes of de stevige roestvrijstalen opbergbox. Bestel ‘m in onze webshop, hang hem eenvoudig op aan de muur en al je was- en droogproblemen zijn gefikst.

Brabantia Wallfix