Shopbeoordeling 4.7/5

 • Gratis retourneren binnen 30 dagen
 • Gratis verzending vanaf €60,-
 • Levering aan huis of afhalen* 
 • Veilig betalen met Bancontact, Paypal of creditcard
LET OP: de levering kan wat langer duren.

6 tips om je wasruimte te ordenen

Een geordende wasruimte helpt je tijd te besparen en dingen te doen waar je zin in hebt (meestal niet de was!). Deze handige tips laten je zien hoe je je wasruimte als een goed geoliede machine kunt laten lopen en er piekfijn uit kunt laten zien.

1. Slimme opslag

Gebruik boxen en manden om alle essentiële wasbenodigdheden zoals wasmiddel, wasverzachter, vlekverwijderaars en droogtrommeldoekjes in op te bergen. Een rij met stijlvolle opbergboxen ziet er mooi uit en zorgt ervoor dat je alles gemakkelijk terug kunt vinden.

Bewaar je wasknijpers ook in een mand of tasje, want als je ze op de waslijn laat zitten, zullen de zon en regen ze beschadigen.

Wasboxen zijn ook onmisbaar voor een wasruimte. Gebruik ze om kleding in op te slaan die uit de droger of van de waslijn komt. Zet ze netjes op de wasmachine neer of gebruik stapelbare boxen op de vloer.

2. Vouw kleding direct op

Er is niets erger dan een berg kleding die wacht om gevouwen en opgeruimd te worden. Vouw of rol kleding op en leg het in linnen manden zodra het droog is, om kreukels te vermijden en tijd te besparen.

3. Droogrek

Een droogrek is onmisbaar als je kleding niet buiten te drogen kunt hangen en de droger niet wilt gebruiken. Als er niet veel ruimte in je wasruimte is, bevestig dan een opvouwbaar of uitschuifbaar droogrek aan de muur.

4. Hangers

Bewaar een voorraad hangers in de wasruimte om kleren op te hangen zodra ze droog zijn. Je kunt ze bewaren in een mand of aan een kledingrek hangen.

5. Kasten en planken

Deze zorgen ervoor dat alles er netjes en opgeruimd uitziet en zo bewaar je alle wasbenodigdheden op één plek. Eén plank kan al een verschil maken en het ziet er fantastisch uit met een rij netjes geordende boxen of manden erop.

6. Schoonmaakartikelen

Om je wasruimte mooi te houden, moet je hem regelmatig schoonmaken. Bewaar een paar schoonmaakdoekjes in de wasruimte, om gemorste wasmiddelen op te ruimen en de oppervlakten mee schoon te vegen. Dit zorgt ervoor dat je ze niet hoeft op te halen uit een andere ruimte.

 1. Linn Kledingrek Groot - White
  € 175,00
 2. Linn Kledingrek Groot - Black
  € 175,00
 3. Aluminium Kledinghangers Set van 4 - Silver
  € 15,95
 4. Linn Kledingrek Klein - Black
  € 155,00
 5. Stapelbare Wasbox 35 liter - Pepper Black
  € 35,95
 6. Opvouwbare Wasmand 40 liter - Grey
  € 39,50
 7. Droogtoren Fresh White
  € 119,00