Shopbeoordeling 4.7/5

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • Levering aan huis of afhalen* 
  • Veilig betalen met Bancontact, Paypal of creditcard

Een vuilbak voor elke behoefte!

Er zijn tegenwoordig zoveel vuilbakken om uit te kiezen die bij jouw levensstijl passen. Grote vuilbakken, kleine vuilbakken, gekleurde vuilbakken, vrijstaande vuilbakken, dubbele vuilbakken... de keuze is eindeloos.

De tijd van lelijke kunststof vuilbakken met klepdeksels met voedsel- en theespetters is voorbij. De vuilbakken van tegenwoordig zijn STIJLVOL! Het is een decoritem geworden die je keuken mooier maakt. Deze plaatjes wil je zeker niet wegstoppen in een keukenkastje.

Laten we eens kijken hoe een moderne vuilbakken je levensstijl kan aanvullen.

Stijl 

je had je nooit kunnen voorstellen dat er zoveel verschillende vuilbakken-stijlen bestonden. Wat dacht je van een vrijstaande vuilbakken op pootjes die je kunt verplaatsen wanneer je maar wilt. Of een hoge, smalle, cilindervormige vuilbakken voor in een hoek. Of, als je niet zoveel afval hebt, kun je een vuilbakje op het keukenblad zetten naast de gootsteen of het fornuis. En wandvuilbakje zijn perfect voor het besparen van ruimte.

Kleuren 

er zijn vuilbakken in alle kleuren van de regenboog, zodat ze altijd in je keuken passen. Maak een statement met fel passion red of daisy yellow, of ga voor subtiel platinum of concrete grey. En roestvrijstalen vuilbakken zijn altijd al populair geweest en dat zijn ze nog steeds, met hun matte of glanzende afwerking die bij je keukenelektronica past.

Functies 

kies uit zacht sluitende pedaalemmers, Touch Bins en vuilbakken waar geen vingerafdrukken op achterblijven. En qua formaat is er een vuilbak voor elke behoefte. Je vindt vuilbakken met één compartiment voor dagelijks huishoudafval en modellen met dubbele compartimenten die geweldig zijn voor recyclen. Waarom ga je niet voor twee vuilbakken met dubbele compartimenten om afvalscheiding nog makkelijker te maken?

Formaat

van 5 liter tot 60 liter en alles daartussenin, er is een vuilbakken voor elke levensstijl. Kleine vuilbakken zijn perfect voor kleine keukens en grote modellen zijn ideaal voor grote families of voor degenen die er niet van houden het afval vaak buiten te zetten.

Nu afvalverwerking zo belangrijk is geworden voor duurzaamheid, draait het om gemak in combinatie met stijl. Met de juiste vuilbak heb je geen rommel, potjes, of karton meer dat zich opstapelt in de keuken of bijkeuken. Orden je afval!