Shopbeoordeling 4.7/5

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • Levering aan huis of afhalen* 
  • Veilig betalen met Bancontact, Paypal of creditcard

Kledingrek Linn: handig én stijlvol

Je kent het wel: een stoel op je slaapkamer die gebruikt wordt als kledingrek. Je wil je kleding netjes opvouwen of eroverheen hangen, maar het resulteert eigenlijk altijd in een grote bende waarbij de stoel niet eens meer zichtbaar is. De Linn van Brabantia is een superhandige oplossing voor dit probleem, zo vinden ook een heleboel enthousiaste gebruikers.

Kleine wasjes, grote wasjes

Natalie: "Kleine wasjes, grote wasjes, ik heb er op zijn zachts gezegd een hekel aan. Er komt geen eind aan, denk je bijna klaar te zijn, ligt er wéér een berg en daarom stel ik het áltijd uit - denk ik. Who’s with me!? Dit rek kreeg ik van Brabantia en staat bij ons in de hal voor de jassen óf ik hang er mijn jurken te drogen. Onderop wat kleine wasjes van de kids óf er staan schoenen op. Handig van die multifunctionele spullen aangezien wij een stuk kleiner zijn gaan wonen."

"Handig om mijn jurken te drogen!"

Gek op wassen

Esmee: "Ik noem mezelf in huis vaak gekscherend Dobby de huiself (Harry Potter). Verklaar me voor gek, maar ik vind een dag in huis rommelen en wasjes draaien heerlijk. Maar in een Amsterdams huis kijk je vaak tegen een wasrek aan. Dat vind ik vanaf nu alleen geen probleem meer, want aan dit Brabantia kledingrek staat met mijn kleding zelfs leuk in huis terwijl het droogt! Nog meer gekken die dol zijn op wassen?"

"Dit kledingrek staat zo leuk in huis!"

Een leuke klus voor ons samen

Bibi: "Een kind kan de was doen! Ik geef Teddy alvast wat tips voor de toekomst ;) Mijn nieuwe Brabantia kledingrek maakt dit een gezellig en leuk klusje voor ons samen!"

"Een kind kan de was doen met dit Linn kledingrek!"