Lakens en kussenslopen strijken - ja of nee?

We komen meteen ter zake - het is een goed idee om lakens en kussenslopen te strijken. Waarom? Is het leven niet te kort om tijd te besteden aan het strijken van beddengoed?

Nou, nee! Wat is er fijner dan tussen koele, frisse lakens van hotelkwaliteit te glijden die tot in de puntjes zijn gestreken? We hebben allemaal een beetje verwennerij nodig en je beddengoed strijken is een makkelijke manier om daar voor te zorgen.

Dit zijn onze tips voor het snel en gemakkelijk strijken van je lakens en kussenslopen. Je wilt hierna nooit meer in gekreukt beddengoed liggen!

  • Lakens kunnen gemaakt zijn van vele verschillende stoffen: katoen, linnen, polyester, flanel en zelfs satijn. Stel het strijkijzer zo heet mogelijk in voor de stof. Dit zorgt ervoor dat het gemakkelijk over het materiaal glijdt en je zult zien hoe de vouwen binnen enkele minuten verdwijnen.
  • Strijk vochtig. Haal de lakens en kussenslopen van de lijn voordat ze helemaal droog zijn of uit de droger voordat het programma is afgelopen. Als je dit doet, kunnen ze veel gemakkelijker worden gestreken dan wanneer ze kurkdroog zijn.
  • Gebruik stijfsel. Creëer dat heerlijke ontspannen gevoel dat je krijgt als je tussen de fris gewassen lakens van een hotelbed glijdt. Stijfsel geeft bedlinnen een frisse afwerking die de stof stijf maar niet hard maakt.
  • Gebruik een goede strijkplank. Een kwaliteitsplank met een dikke hoes geeft kreukvrije resultaten. Het maakt het strijken ook veel gemakkelijker dan op de tafel of vloer.
  • Als je haast hebt (of liever niet strijkt) vouw je eerst de lakens dubbel en strijk je ze dubbel. Probeer niet langs de plooi te strijken, anders zien ze eruit alsof ze net uit de verpakking zijn gekomen wanneer je ze op je bed legt.

Dus, wil je je lakens en slopen nog steeds gewoon gladstrijken en opvouwen (of nog erger ze in een bal wegleggen!)? Of kies je voor een beetje luxe in je leven en maak je een bed waar je elke avond met plezier in wegdroomt?

Good day, to give you the best Brabantia Experience, we offer our website in several languages.
Based on your location we propose you  the next website(s):