Van vreselijk naar favoriet

De was doen is iets waar ik de bibbers van krijg, sinds mijn frisse witte werkblouse lichtroze uit de machine kwam dankzij een losgeslagen rode rugbysok van mijn vriendje. Ik zal niet de enige zijn, gok ik. Dankzij de was was ik mijn zaterdagochtend kwijt inclusief een kostbare brunch met mijn vrienden.

Het spreekt voor zich dat er betere manieren zijn om je zaterdagochtend door te brengen dan de wasmachine in de gaten te houden en je klaar te maken om de volgende lading erin te stoppen. Maar door vallen en opstaan, gebrek aan ruimte en tijd heb ik een paar manieren gevonden waarop je lol kunt hebben van de klusjes waar je eerst zo tegen opzag.

Mijn Toptips

Timer erbij!

Ik geef mezelf ongeveer 60-90 minuten om mijn wekelijkse taken te voltooien. Zo daag ik niet alleen mezelf uit, maar het stelt me in staat om voorrang te geven aan wat voor mij belangrijk is. In het weekend meestal tijd doorbrengen met mijn vrienden en familie. Zet je favoriete  podcast lekker hard terwijl je aan het werk bent, en houd in gedachte dat je als je klaar bent tijd hebt om te ontspannen. Ik merk ook dat het luisteren naar iets me aanwezig en gefocust houdt en ik minder snel afgeleid word door mijn telefoon.

Meer minimalisme.

Minder is echt meer. Ik wou dat ik mijn 21-jarige zelf kon beetpakken en dit kon toeschreeuwen! Hoe minder je bezit, hoe meer waardering je hebt voor wat je wel bezit. Nog beter: hoe minder je hebt, hoe minder je hoeft schoon te maken.

Maak je leven gemakkelijker.

De stapelbare wasboxen van Brabantia hebben mijn wasroutine getransformeerd. Ik gebruik de zwarte, grijze en groene box om mijn witte, gekleurde en donkere wasbeurten op te splitsen. Dus op zaterdagochtend weet ik dat ik 3 wassen moet draaien, en dat daar geen rode sokken tussen zitten.

"Ik heb een aantal manieren gevonden waarop je lol kunt hebben van de klusjes waar je eerst zo tegen opzag. "

 1. Bo Wasbox Hi 2 x 45 liter - Matt Black
  Bo Wasbox Hi 2 x 45 liter - Matt Black
  € 219,00
 2. Bo Wasbox Hi 2 x 45 liter - White
  Bo Wasbox Hi 2 x 45 liter - White
  € 219,00
 3. Bo Wasbox 60 Liter - Matt Black
  Bo Wasbox 60 Liter - Matt Black
  € 149,00
 4. Bo Wasbox 60 Liter - White
  Bo Wasbox 60 Liter - White
  € 149,00
 5. Waszak voor Bo Wasbox 2 x 45 liter
  Waszak voor Bo Wasbox 2 x 45 liter
  € 19,95
 6. Waszak voor Bo Wasbox 60 liter
  Waszak voor Bo Wasbox 60 liter
  € 17,95
 7. Wasbox 60 liter - White
  Wasbox 60 liter - White
  € 95,00
 8. Wasbox 35 liter - White
  Wasbox 35 liter - White
  € 69,00
 9. Wasbox 55 liter, Selector - White
  Wasbox 55 liter, Selector - White
  € 105,00
 10. Stapelbare Wasbox 35 liter - Green
  Stapelbare Wasbox 35 liter - Green
  € 34,50

 

Over de auteur

Issy

Mindful Clean

Ik ben Issy, oprichter van Mindful Clean. De @mindfulclean community richt zich op het schoonmaken van je huis met behulp van milieuvriendelijke producten en duurzaamheid in het achterhoofd. De ‘kunst van schoonmaken en opruimen’ moet worden gezien als een gelegenheid om mindfulness te oefenen, niet als een vervelend karwei.

Good day, to give you the best Brabantia Experience, we offer our website in several languages.
Based on your location we propose you  the next website(s):