KLEDINGREK LINN: ORGANISEREN IN STIJL

Het opbergen, luchten en drogen van kleding wordt mooi met de nieuwe kledingrekken van Linn. Haal je wasgoed uit de kast met onze nieuwe collectie kledingrekken. Linn: stijlvol én praktisch.

ONTDEK HET MULTI-TALENT LINN KLEDINGREK

Zoek je wat oogstrelende opbergruimte? Linn staat voor je klaar! Met een stevige bamboe roede en twee in hoogte verstelbare plateaus, blijft Linn in alle omstandigheden en interieurs overeind. Gebruik haar als garderoberek, droogrek, om te luchten, als opbergrek of gewoon om je kamer mooier te maken.

5 redenen om een Linn kledingrek te kopen:

✔ Gemakkelijk op te zetten
✔ Verkrijgbaar in het zwart en wit
✔ Is Cradle-to-Cradle gecertificeerd op niveau Brons
✔ Is praktisch én stijlvol
✔ Komt met 5 jaar garantie

STEVIG KLEDINGREK KOPEN?

Dan ben je bij Brabantia aan het juiste adres. De Linn kledingrekken zijn gemaakt van op en top stevig materiaal. De sterke, van bamboe gemaakte kledingstang heeft ruimte en capaciteit voor maar liefst 16 kledinghangers met kleding. Ook hebben de kledingrekken verstelbare anti-slip voetjes. Hierdoor blijft je vloer ook heel en het rek altijd stabiel. Wat wens je je nog meer voor zo’n stijlvol design kledingrek?

WELK LINN KLEDINGREK KIES JIJ?

Linn kledingrekken zijn beschikbaar in twee maten: klein (61 cm breed) en groot (99 cm breed). Beide kledingrekken hebben een hoogte van 190 cm. Daarnaast heb je de keuze tussen een wit of zwart kledingrek. Maak je multi-talent Linn compleet met onze stijlvolle waszakken, -boxen en -manden, een handige TableTop-strijkplank en slimme kledinghangers

Shop de Linn collectie.

 

+
Strijkplank S 95 x 30 cm, TableTop - Morning Breeze
+
Aluminium kledinghangers Set van 4 - Black
+
Linn kledingrek Groot - Black
+
Wasbox 35 liter - Matt Black
+
Wastas 55 liter - Pepper Black
+
Stapelbare wasbox 35 liter - Grey
+
Stapelbare wasbox 35 liter - Green
+
Wasbox 35 liter - White
+
Strijkplank S 95 x 30 cm, TableTop - Fern Shades
+
Aluminium kledinghangers Set van 4 - Silver
+
Linn kledingrek Klein - White
+
Opvouwbare wasmand 40 liter - Grey
+
Opvouwbare wasmand 40 liter - Grey
LINN COLLECTIE KOPEN

 

HET VERHAAL ACHTER DE LINN KLEDINGREKKEN.

Mijn naam is Eline, trotse designer van het Linn kledingrek.
Graag neem ik jullie mee in het design proces van de Linn. Het proces begon met een onderzoek naar het ‘was-proces’ van verschillende mensen. Hoe gaan mensen om met de was? Wat hier opviel was dat mensen allerlei ‘hacks’ (trucjes) gebruiken om op een slimme manier met kleding om te gaan. Met als doel; kleding zo lang mogelijk mooi houden en zo min mogelijk tijd spenderen aan de was. Kleding wordt steeds vaker gelucht in plaats van gewassen. Beter voor het milieu en je kleding, win-win. Blousjes en shirts worden gedroogd op een kledinghanger (om kreukels en gedoe met wasknijpers te voorkomen). Droogrekken blijven vaak staan om tijd te besparen. Bijna niemand heeft zin om uren met de was bezig te zijn, toch? En voor wie het wel leuk vindt; diepe, diepe buiging voor jullie! Droogrekken blijven vaak staan. Tegelijkertijd staan ze vaak in de weg, zijn ze lomp en niet heel mooi. In dit project zijn we het nieuwe droogrek, om deze reden, als een meubelstuk gaan zien. Een volwaardig droogrek dat je een mooi plekje geeft in je interieur. Iets wat je niet wegstopt maar graag laat zien. We hebben dit idee getest bij verschillende testpersonen. Het idee werd enthousiast ontvangen en het nieuwe product bleek ook nog eens handig om kleding klaar te hangen voor de komende dagen. Maar ook als kledingrek naast de strijkplank. Of als extra garderobe rek, op een gastenslaapkamer. Linn is een handig wasrek dat gezien mag worden. Met bovendien veel ruimte voor kledinghangers.

Good day, to give you the best Brabantia Experience, we offer our website in several languages.
Based on your location we propose you  the next website(s):