Shopbeoordeling 4.6/5

 • Gratis retourneren binnen 30 dagen
 • Gratis verzending vanaf €60,-
 • Levering aan huis of afhalen* 
 • Veilig betalen met Bancontact, Paypal of creditcard

#linnchallenge: organiseer in stijl.

De #linnchallenge staat weer voor de deur! Hiermee dagen we je uit om 20 dagen, met slechts 20 kledingstukken door te komen. Goed voor je kleding én de planet. Daar gaat je hart toch sneller van kloppen?

Des te meer deelnemers, des groter de impact. Daarom maken wij het je graag gemakkelijk om mee te doen. Registreer je voor de #linnchallenge en ontvang gratis toegang tot een online capsule wardrobe workshop, maak kans op een gratis Linn kledingrek én ontvang de beste tips & tricks. Waar wacht je op?

We dagen je uit om 20 dagen, met slechts 20 kledingstukken door te komen. Goed voor je kleding én de planet. Daar gaat je hart toch sneller van kloppen?

Des te meer deelnemers, des groter de impact.

#Linnchallenge

Meer orde in je kast? Liefde voor kleding én de planeet? Doe dan mee met onze #linnchallenge. We dagen je uit om 20 dagen, met slechts 20 kledingstukken door te komen (ondergoed en sokken tellen niet mee ;-) ). Maak de mooiste combinaties en ontdek of je jezelf redt met een capsule wardrobe. Ga milieubewust om met je kledingkast: kies bewust welke kledingstukken je écht nodig hebt, was minder en lucht meer. Less is more!

De #linnchallenge loopt van 18 maart tot en met 6 april 2022. Maar een capsule wardrobe kan natuurlijk altijd!

Een capsule wardrobe.

Een capsule wardrobe of capsule garderobe is gebaseerd op het idee om een beperkt aantal kledingstukken van kwaliteit in je kast te hebben. Items die goed bij je passen, tijdloos zijn, bij je persoonlijkheid en bij je levensstijl passen. Minder items betekent niet dat je altijd dezelfde outfits draagt. Meestal wordt het aantal items beperkt tot 33 stuks per seizoen. Wist je bijvoorbeeld dat je ongeveer 80 outfits kunt creëren met 'slechts' 30 tot 37 items?

Je kiest bewust.

Draagt outfits die je écht leuk vindt.

✔ Je bespaart geld.

✔ Je bent lief voor de planeet.

✔ Je wint tijd: met kiezen & door te luchten.

 1. Linn Kledingrek Groot - White
  € 175,00
 2. Linn Kledingrek Groot - Black
  € 175,00
 3. Linn Kledingrek Klein - White
  € 155,00
 4. Linn Kledingrek Klein - Black
  € 155,00
 5. Stapelbare Wasbox 35 liter - Green
  € 35,95
 6. Stapelbare Wasbox 35 liter - Pepper Black
  € 35,95
 7. Stapelbare Wasbox 35 liter - Grey
  € 35,95
 8. Opvouwbare Wasmand 40 liter - Grey
  € 39,50
 9. Wastas 55 liter - Green
  € 35,95
 10. Wastas 55 liter - Pepper Black
  € 35,95
 11. Wastas 55 liter - Grey
  € 35,95

Vliegend van start met de workshop.

@lauraenjames is een ware expert in het stijlvol verduurzamen van je kledingkast. Ze organiseert een capsule wardrobe workshop, speciaal voor de deelnemers van de Brabantia #linnchallenge. Vragen als 'Wat is een capsule wardrobe?', 'Wat zijn de stappen die ik moet nemen?' en 'Wat is een handig kleurenpalet?' komen allemaal voorbij. Zo ben jij snel op weg en creër je een duurzame kledingkast en -stijl.

De workshop vindt op 17 maart om 20.30 uur plaats, online. Je ontvangt een paar dagen van tevoren een link om deel te nemen. Inschrijven kan nog tot en met 10 maart 2022. De workshop is in het Engels.

Registreer je voor de #linnchallenge.

Registreer je voor de #linnchallenge en maak een vliegende start. We geven je gratis toegang tot een online capsule wardrobe workshop, we sturen je de beste tips & tricks en bovendien maak je kans op één van de drie gratis Linn kledingrekken ter waarde van € 159. We zorgen ervoor dat je deze dan vóór de start van de #linnchallenge toegestuurd krijgt. Je hoeft alleen het registratieformulier in te vullen. Dit kan tot en met 10 maart. Je wordt via e-mail op de hoogte gehouden.

Een multifunctioneel rek.

Het Linn kledingrek matcht perfect met een capsule wardrobe. Dit multifunctionele rek droogt, lucht en organiseert jouw kleding met de grootste liefde. Het heeft een stevige bamboeroede waaran je maximaal 28 kledinghangers kwijt kan en en handige inkeping aan het uiteinde om je tassen en hoeden aan te hangen. De twee verstelbare droogplateaus helpen je met het drogen maar bieden je ook de kans om je extra accessoires, tassen of schoenen op te plaatsen. Lekker overzichtelijk, zodat jij gemakkelijk iedere dag de mooiste combinaties kunt maken.

Volg de #linnchallenge

Shop je liever bij een van onze dealers?