Shopbeoordeling 4.7/5

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • Levering aan huis of afhalen* 
  • Veilig betalen met Bancontact, Paypal of creditcard

Brabantia inspireert met nieuwe feelgood campagne: It’s the little things.

Interieur designmerk Brabantia lanceert vandaag haar nieuwe internationale merkcampagne: ‘It’s the little things’. Met deze nieuwe feel good campagne wil het familiebedrijf een beweging in gang zetten naar een bewuster en duurzamer leven thuis. De campagne laat zien dat juist de kleine dingen in het leven van grote waarde kunnen zijn. 

‘It’s the little things’ haakt aan op de groeiende trend van ‘conscious consumerism’: We lijken ons er steeds meer van bewust te worden dat het leven niet gaat om groter, sneller, sterker. We willen juist ontspullen, respectvol omgaan met de wereld en dankbaar zijn voor de dingen die we hebben. Want dat is toch uiteindelijk waar het leven om draait; de kleine dingen. 

“Wij geloven dat juist de kleine dingen in het leven ontzettend waardevol zijn en het verschil kunnen maken. Dit zie je ook terug in onze producten. Vaak zijn het juist de kleine dingen die het verschil maken in design of functionaliteit. In deze nieuwe internationale campagne willen we consumenten inspireren om samen een mooier, plezieriger en duurzamer thuis te creëren.”
Mark Voncken, Chief Marketing & Innovation Officer, Brabantia.

De campagne gaat vanaf 6 maart live in Nederland en België en zal daarna zichtbaar worden in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Duitsland.