Shopbeoordeling 4.7/5

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • Levering aan huis of afhalen* 
  • Veilig betalen met Bancontact, Paypal of creditcard

Organiseer afval op jouw manier.

Meer recycling op minder vloeroppervlak met Brabantia Sort & Go stapelbare afvalemmer. 

Wil je afval scheiden, maar wil je geen ruimte verspillen aan veel bakken? Brabantia lost het probleem op met de nieuwe Sort & Go stapelbare afvalemmers in Light Grey, Grey, Fir Green en Jade Green. Dit nieuwe, 20 liter grote lid van de Sort & Go familie is stapelbaar, sterk en kan overal! Zoals onder je bureau voor plastic of papier – ze zijn precies A4-formaat. Zet ze op elkaar en maak je eigen recyclingstation. Deze win-win afvalemmer ziet het licht in week 36, 2022. 


Stapel op stijl.
De stapelbare Sort & Go is ideaal voor het sorteren van afval in je kantoor, garage of keuken. Er passen A4’tjes in, de emmer is stevig, makkelijk schoon te maken en kunt er wel drie op elkaar stapelen. Het voorste deel van het deksel kan open, ook als er een andere bak op staat. Het kan er ook af, zo kun je er nog beter bij! Deze stijlvolle stapelaar is, net als de rest van de familie, Cradle-to-Cradle® gecertificeerd op niveau Zilver. Zijn maten zijn bijna 27 x 34,5 x 40 cm, hij heeft een handige bodemgreep en handvat voor makkelijk legen en is vanaf week 36 verkrijgbaar in Light Grey, Grey, Fir Green en Jade Green. Je krijgt er 10 jaar Brabantia garantie en service op!   

Valerie Denys, Category Manager Waste Management: "We willen allemaal afval scheiden, maar we willen geen vloer vol bakken en dozen om het in te sorteren. Daarom hebben we deze stapelbare bakken bedacht. Stapelen en sorteren, super." 

Sort & Go familie.
De Sort & Go stapelbare afvalemmer mixt en matcht natuurlijk prachtig met de afvalemmers uit de Sort & Go-familie. De kunststof Sort & Go recycle emmers zijn er in 7 maten en 4 kleuren. Precies wat je nodig hebt om je eigen systeem op te zetten voor het sorteren van je afval. Het 3-liter en (net zo schattige) 6-liter afvalemmertje hebben een deksel dat open kan blijven staan en zijn perfect voor op het aanrecht. De afvalemmers van 12 en 16 liter zijn ideaal voor flessen, blikjes of verpakkingen. En zijn gemaakt om te combineren – de 20- en 25-liter Sort & Go zijn samen bijvoorbeeld even hoog als de Sort & Go van 40 liter. De 20 liter Sort & Go is perfect voor A4 papier of tijdschriften. Ideaal voor het opzetten van je eigen afvalsysteem! Er is ook een inbouw-versie van 2x12 liter of 2x16 liter. Goed om te weten: de 6, 12 en 16 liter Sort & Go kunnen ook aan de muur. Veel plezier met organiseren! 

De Brabantia Sort&Go Collectie bestaat uit 7 verschillende afvalemmers in vier kleuren, allemaal met 10 jaar garantie. De nieuwe stapelbare afvalemmers zijn vanaf week 36 verkrijgbaar bij toonaangevende (online) retailers, zoals warenhuizen, huishoud- en keukenspeciaalzaken. Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopafdeling of bezoek onze website www.brabantia.com


Over Brabantia 
 
BRABANTIA, DESIGNED FOR LIVING 
Van een bescheiden begin in 1919 is Brabantia vandaag de dag uitgegroeid tot een internationaal, koninklijk designmerk dat bekend staat om zijn praktische en stijlvolle keukenaccessoires en huishoudelijke artikelen. Brabantia wil het leven mooier maken. Wat je ook in het huishouden doet, het wordt leuker met onze slimme producten. Fijne, mooie spulletjes, die van klusjes feestjes maken. En omdat ze stijlvol, kwalitatief en ontworpen zijn voor hergebruik, kun je ze zo lang gebruiken als je wilt – maar ze na die tijd zonder schuldgevoel wegdoen. Dat is nou ‘Designed for living’.  

www.brabantia.com/press 

www.brabantia.com/circular-design