Shopbeoordeling 4.6/5

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • Levering aan huis of afhalen* 
  • Veilig betalen met Bancontact, Paypal of creditcard

Leef duurzaam met behulp van onze producten 

Niet alleen met de koop van onze producten draag je bij aan een duurzame wereld, ook helpen ze je bij een duurzame levensstijl. Van afval scheiden tot buiten drogen: voor vele huishoudelijke klusjes bieden we een groene oplossing!

 

> BEGIN MET SCHEIDEN 

> EET (PRECIES) GENOEG

> LAAT MAAR WAAIEN

> GROEN BIJ GROEN

 

BEGIN MET SCHEIDEN.

ÉÉN

Als je veel afval moet scheiden, kunnen meerdere grote afvalemmers met 1 binnenbak een oplossing bieden. 

TWEE

Onze afvalemmers met 2 binnenbakken kunnen je helpen om bijvoorbeeld plastic van restafval te scheiden. Een goed begin!

DRIE

Voor de ultieme afvalscheiders onder ons bieden we afvalemmers met maar liefst 3 bakken! Met een ruimtebesparend design hoeft dit niet te betekenen dat je veel ruimte inlevert. Kortom: al je afval gesorteerd, in één afvalemmer. Wel zo handig. 

EET (PRECIES) GENOEG.

METEN IS GOED ETEN.

Wist je dat in ontwikkelde landen 1/3 van het geproduceerde eten wordt weggegooid, terwijl nog steeds 815 miljoen mensen leven met chronische honger? Voorkom voedselverspilling en maak een einde aan de wereldhonger met onze voorraadbussen. 

Onze slimme voorraadbussen hebben duidelijke markeringen op de maatbeker waarmee je precies de juiste porties kunt afmeten.

Daarnaast doneren wij voor iedere verkochte voorraadbus aan The Hunger Project, die zich inzetten voor een duurzaam einde van chronische honger wereldwijd. Voo

LAAT MAAR WAAIEN. 

DROGEN ZONDER DROGER.

Een wasdroger verbruikt veel stroom, wat belastend is voor het milieu. Een droogmolen of droogrek helpt je om de was op een zuinige manier te drogen. Niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor de natuur. 

Kies je voor een droogoplossing van Brabantia dan doe je extra goed, want met je aankoop steun je WeForest bij het herstellen van bossen voor klimaat, mens en planeet.

GROEN BIJ GROEN.

NIET ZOMAAR EEN VUILNISZAK.

Speciaal voor al je groente, fruit en tuinafval hebben we composteerbare vuilniszakken ontworpen. Deze zijn 100% biologisch afbreekbaar en mag je dus gewoon op de composthoop gooien. Dit maakt het duurzaam verwerken van organisch keukenafval nog makkelijker!

VERTEL ME MEER.