• Compleet assortiment
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Veilig betalen met Creditcard, Ideal, PayPal of Klarna
LEEF DUURZAAM MET BEHULP VAN ONZE

PRODUCTEN

Niet alleen met de koop van onze producten draag je bij aan een duurzame wereld, ook helpen ze je bij een duurzame levensstijl. Van afval scheiden tot buiten drogen: voor vele huishoudelijke klusjes bieden we een groene oplossing!

> BEGIN MET SCHEIDEN
> EET (PRECIES) GENOEG
> LAAT MAAR WAAIEN
> GROEN BIJ GROEN
hoe onze producten helpen
 

BEGIN MET SCHEIDEN.

 

ÉÉN

Als je veel afval moet scheiden, kunnen meerdere grote afvalemmers met 1 binnenbak een oplossing bieden.

LOSSE OPLOSSINGEN

TWEE

Onze afvalemmers met 2 binnenbakken kunnen je helpen om bijvoorbeeld plastic van restafval te scheiden. Een goed begin!

DOE MAAR TWEE

DRIE

Voor de ultieme afvalscheiders onder ons bieden we afvalemmers met maar liefst 3 bakken! Met een ruimtebesparend design hoeft dit niet te betekenen dat je veel ruimte inlevert. Kortom: al je afval gesorteerd, in één afvalemmer. Wel zo handig.

DRIEMAAL SCHEEPSRECHT
Brabantia duurzaamheid

EET (PRECIES) GENOEG.

 

METEN IS GOED ETEN.

Wist je dat in ontwikkelde landen 1/3 van het geproduceerde eten wordt weggegooid, terwijl nog steeds 815 miljoen mensen leven met chronische honger? Voorkom voedselverspilling en maak een einde aan de wereldhonger met onze voorraadbussen.

Onze slimme voorraadbussen hebben duidelijke markeringen op de maatbeker waarmee je precies de juiste porties kunt afmeten.

Brabantia duurzaamheid

METEN IS GOED ETEN.

Daarnaast doneren wij voor iedere verkochte voorraadbus aan The Hunger Project, die zich inzetten voor een duurzaam einde van chronische honger wereldwijd. Voorkom voedselverspilling en maak een einde aan de wereldhonger met onze voorraadbussen.

Onze slimme voorraadbussen hebben duidelijke markeringen op de maatbeker waarmee je precies de juiste porties kunt afmeten.
MEET JOUW PORTIES

Brabantia duurzaamheid

LAAT MAAR WAAIEN.

DROGEN ZONDER DROGER.

Een wasdroger verbruikt veel stroom, wat belastend is voor het milieu. Een droogmolen of droogrek helpt je om de was op een zuinige manier te drogen. Niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor de natuur.

Kies je voor een droogoplossing van Brabantia dan doe je extra goed, want samen met WeForest planten we een boom voor elke verkochte droogmolen of droogrek.

Brabantia duurzaamheid
 

GROEN BIJ GROEN.

 

NIET ZOMAAR EEN VUILNISZAK.

Speciaal voor al je groente, fruit en tuinafval hebben we composteerbare vuilniszakken ontworpen. Deze zijn 100% biologisch afbreekbaar en mag je dus gewoon op de composthoop gooien. Dit maakt het duurzaam verwerken van organisch keukenafval nog makkelijker!
Brabantia duurzaamheid
Brabantia duurzaamheid

VERTEL ME
MEER.

 

Leer meer over...

ONZE PRODUCTIE

ONZE PARTNERSHIPS