Shopbeoordeling 4.6/5

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • Levering aan huis of afhalen* 
  • Veilig betalen met Bancontact, Paypal of creditcard

.

Een stap verder in recyclen.

Onze StepUp pedaalemmers besparen ruimte én de planeet. Ze zijn gemaakt van 91% gerecycled plastic consumentenafval, 99% recyclebaar en gemaakt voor het recyclen van afval.

Gemaakt van en voor afval.

Noem het een doel, een missie of een verslaving. Welke woorden je ook kiest, het is echt. Zorg voor anderen en het milieu, zorg voor de aarde die ons voedt, de lucht die we ademen en het water dat ons helpt bloeien. Met de StepUp pedaalemmer zijn we weer een stukje dichterbij: na gebruik zijn ze voor 99% recyclebaar. En qua productie zijn ze ook nog eens behoorlijk groen: gemaakt van 91% huishoudelijk afval.

Ontworpen om te passen. Overal. 

De hoge en rechthoekige StepUp pedaalemmer 40L past precies tegen de muur of in een hoek. Zelfs het pedaal is zo ontworpen dat ‘ie geen ruimte inneemt én de StepUp pedaalemmer heeft een opbergplek voor 10 Brabantia PerfectFit vuilniszakken aan de binnenkant, dus je bespaart ook nog kastruimte!

Jouw StepUp recyclestraat.

De StepUp pedaalemmers zijn gemaakt van en voor afval. Ze hebben een click-on labelhouder en met gratis labels om je eigen persoonlijke recycle-systeem op te zetten. Ze zijn betaalbaar en ruimtebesparend, dus je zet er gemakkelijk twee of drie bij elkaar.

Welke kleur past het best bij jouw stijl?

Welk formaat past het best bij jou?

Behoorlijk groen.

Na gebruik zijn de StepUp pedaalemmers voor 99% recyclebaar. En qua productie zijn ze ook nog eens behoorlijk groen: gemaakt van 91% huishoudelijk afval. Het is dus geen wonder dat ze Cradle-to-Cradle® Certified zijn op niveau Silver. Bovendien hebt je recht op 10 jaar garantie.

Laat je inspireren.