Geef je wereld kleur.

Kleur maakt je dag goed. En je dagen moeten mooi zijn. Je keuken restylen? Niet klussen, maar kleuren. Want een portie kleur kan een wereld van verschil maken. En met Brabantia hoef je er zelfs niet voor te schilderen. 

Ga voor glamour.

Kleuren zijn zichtbare emoties. Ze brengen boodschappen over, roepen gevoelens op en kunnen alledaagse dingen en klusjes mooier maken. Kalme kleuren brengen harmonie en innerlijke rust.

Geef je dagelijkse klusjes de luxe van Champagne. Champagne brengt een gevoel van luxe en energie in je huis. Deze kleur is heel mooi bij donkere badkamers en in donkere ruimtes. Dan geeft Champagne echt licht. Het brengt energie, zoals een zonnestraal. 

+
Touch Bin New 30 liter - Champagne
+
Bo Touch Bin 11 + 23 liter - Champagne
+
Vensterbus 1,4 liter - Champagne
+
NewIcon Pedaalemmer 12 liter - Champagne
+
Touch Bin 3 liter - Champagne
+
NewIcon Pedaalemmer 5 liter - Champagne
+
Broodtrommel met Schuifdeksel Champagne
Shop Champagne

Liever een vleugje natuur?

We voelen ons beter als met de juiste kleur om ons heen. Roze brengt zachte kracht en groen laat je meteen denken aan gras, bomen en bossen. Er wordt gezegd dat groen stress kan verlichten en zelfs genezend werkt. 

Probeer Pine Green voor een fris winterbosgevoel. Laat de zachte Terracotta Pink je terugvoeren naar die heerlijke zonsondergang. Of voel hoe de Mineral Cinnamon je hart verwarmt!