We houden van recyclen

Omdat we geven om onze producten en de invloed ervan op onze planeet, houden we de herbruikbaarheid ervan altijd in gedachten zodat wij bij de volgende generatie op bijna 100% recycling zitten. Neem nou onze FlatBack+. Niet alleen een slimme oplossing voor elke keuken, ook slimmer voor onze planeet.

Declarations, compliance, food safety, sustainabilityDeclarations, compliance, food safety, sustainability
Declarations, compliance, food safety, sustainabilityDeclarations, compliance, food safety, sustainability

Verantwoord ondernemen

We zetten ons actief in voor een betere wereld.

Environmental Statement

Brabantia heeft ISO14001 certificering voor Milieuzorg en hanteert hoge eisen ten aanzien van milieu-zaken. In dit statement verklaart en garandeert de toeleverancier dat alle product- en verpakkingsleveringen aan Brabantia voldoen aan de voorwaarden zoals vermeld in deze verklaring, die gebaseerd is op zowel wettelijke regels als Brabantia's milieu-standaarden. Supplier Environmental Statement.


Cradle to Cradle, Bronze level

De Brabantia FlatBack+ pedaalemmer Matt Steel Fingerprint Proof en een serie andere producten zijn Cradle to Cradle Certified niveau Bronze en beoordeeld op de kwaliteit van het materiaal, materiaalhergebruik, het gebruik van hernieuwbare energie en CO2-management, waterbeheer en sociale rechtvaardigheid. Wil je meer weten, bezoek dan c2ccertified.org.


Brabantia partnerships

Wij houden net zoveel van onze planeet als jij. Daarom kiezen wij in onze ontwerpen voor duurzaamheid. Daarbij ondersteunen wij WeForest in het planten van bomen om de opwarming van de aarde te reduceren en The Ocean Cleanup in hun missie om de oceanen vrij van plastic te maken. En we doneren aan Plastic Whale, de eerste professionele plasticvissers ter wereld. En nu The Hunger Project, toegewijd om honger uit de wereld te helpen tegen 2030.

Daarnaast zetten wij ons, met het Interreg-programma, in voor slimme, groene en inclusieve groei in de grensstreek België-Nederland. Klik hier om meer te lezen over het Interreg-programma .


Declaration of Conformity

De diverse Europese veiligheidsrichtlijnen verplichten alle leveranciers een verklaring van overeenkomst op te stellen voor hun producten, waarin beschreven staat aan welke normen de producten voldoen. Dit geldt bijvoorbeeld voor producten die in contact komen met levensmiddelen, electronica en gasaanstekers.

 

Good day, to give you the best Brabantia Experience, we offer our website in several languages.
Based on your location we propose you  the next website(s):