• Compleet assortiment
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Veilig betalen met Creditcard, Ideal, PayPal of Klarna

WALLFIX WANDDROOGREK  een grootse oplossing voor kleine ruimten.

Opvouwbare waslijn voor je kleine tuin of balkon. Is je tuin of balkon gewoon te klein voor een gewone droogmolen? En heb je geen trek in een droogrek? Ontdek de Brabantia WallFix – de meest compacte en handige droogmolen die er is. Deze muur-droogmolen kan een hele machine vol was aan en laat jou de ruimte om van de buitenlucht te genieten.

Koop nu je Wallfix

Het droogrek dat overal past

Zelfs al heb je een kleine tuin of alleen een balkon, ook jij kunt je was buiten drogen. Vouw de Brabantia WallFix uit en laat je verrassen door hoeveelheid was die je kwijt kunt. En als je klaar bent, klap je de WallFix in tot een compact en ruimtebesparend pakketje.

Zo gefikst!
De WallFix is handig, compact en altijd paraat. Je hangt ‘m in een paar eenvoudige stappen aan de muur en klapt ‘m gemakkelijk in en uit. Je nieuwe huishoudhulpje heeft 5 jaar garantie, is verkrijgbaar met een stevige beschermhoes of een Matt Steel beschermbox en is reuze makkelijk. Bestellen in onze webshop, ophangen en drogen maar, het is zo gefikst!

 

WallFix wanddroogrek met beschermhoes

De beschermhoes met rits beschermt je WallFix tegen regen en viezigheid, zodat hij nog langer meegaat en je schone was niet vuil wordt. Als je de hoes gebruikt, hoef je bovendien de waslijnen niet zo vaak schoon te maken.

Koop een WallFix met beschermhoes

Koop een Wallfix Beschermhoes

WallFix wanddroogrek met opbergbox

Houd je geliefde droger droog en schoon met deze handige box. We beloven je dat het in- en uitklappen een makkie blijft. Heb je al een Brabantia WallFix, maar nog geen box? Je kunt er ook een los bestellen.

Koop een WallFix met opbergbox

Koop een Wallfix Opbergbox